Pagina titel ...
maandag, juni 1
BINNENKIJKEN op het jacht van JOOP VAN DEN ENDE dat hij u wil verkopen voor €2.85 MILJOEN euro

0

Het jacht Intimis van de 75-jarige mediatycoon Joop van den ende ligt het grootste deel van het jaar ongebruikt in de haven van Mallorca, dus wil Joop er nu vanaf. Hij zit liever in zijn  een vakantiehuis op eiland.  Dus heeft hij de 112-voeter met vijf hutten te koop gezet voor 2.85 miljoen euro. EVEN BINNENKIJKEN?

(Lees verder na de advertentie)

Het jacht Intimis werd in 2004 gebouwd en kreeg van Van den Ende in 2013 een uitgebreide refit die hem een miljoen kostte. Vijf jaar later, in 2016, zijn alle teakhouten dekken vervangen. Intimis heeft vijf hutten voor 11 gasten. Ook is er slaapruimte voor 4 crewleden. De mastersuite van Joop en zijn vrouw Janine is op het dek. De gastenverblijven zijn benedendeks. Een van de oorspronkelijke hutten is verbouw tot fitnessruimte. De boot komt met een aantal ‘speeltjes’, waaronder waterscooters. Die staan geparkeerd in de garage aan boord en kunnen met een aanwezige kraan in het water getakeld worden.

De naam van het schip komt overeen met die van het landgoed in Baarn dat in 2016 werd verkocht. ALLE FOTO’S ZIEN? KLIK.  

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0