BINNENKIJKEN (moet u zien) op de duurste ‘boerderij’ ter wereld ($250.000 miljoen), de ranch van miljardair T. Boone Pickens

0
Het kost een paar centen, $250 miljoen, maar dan heb je ook de duurst, te koop staande, ranch ter wereld gekocht. Nu is hij nog van miljardair T. Boone Pickens, maar die wil gezien zijn hoge leeftijd van 89 jaar nu kleiner gaan wonen. De ranch in Texas, 45 kilometer ten noorden van Pampa, staat op een stuk grond van RUIM 10.000 hectare en heeft echt alles. Van een privévliegveld tot een bioscoop, een golfbaan en een hondenkennel. BINNENKIJKEN?

T. Boone Pickens kocht de ranch 46 jaar toen het nog maar 1170 hectare telde en begon er land bij te kopen om leuk te kunnen jagen. Nu beslaat de ranch ruim 10.000 hectare en staan er vier, grote, huizen op het terrein.


Het grootste huis dat bekend staat als The Lodge en heeft een woonoppervlak van 3000 m2. Alleen al de gastenvleugel telt zeven slaapkamers. Ook is er een bioscoop met 30 stoelen en een grote wijnkelder te bereiken via een, design, wenteltrap. De gigantische woonkamer heeft twee open haarden. Het kleinste huis op de ranch is het Gate House met een woonoppervlak van 150 m2. Dan zijn er nog het Lake House, ruim 1000 m2 en een gezinshuis met 500 m2 leefruimte.

Het landgoed heeft een privéluchthaven, met een hangar van meer dan 2000 vierkante meter en een landingsbaan van meer dan 1800 meter! Ook heeft Pickens een apart gebouw laten neerzetten om zijn geweren, jachtgeweren en andere jachtuitrusting op te bergen. Het is bepaald geen opbergkast geworden, want naast de grote wapenkamer is er ook een lounge, een badkamer en een kitchenette. Op de ranch ook een tennisbaan met verlichting en een kleine golfbaan (met twee fairways en greens). Zelfs de (jacht)honden hebben hun eigen onderkomen, want er is een kennel met plek voor 40 honden.


Kopen? Gewoon klikken!