BINNENKIJKEN- Koopt ARJEN ROBBEN deze Groningse mancave van net geen miljoen?

0

Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Het nieuwe, deels door Arjen Robben zelf ontworpen huis, mag nog maar net klaar zijn, de voetballer die dit seizoen zijn rentree maakte bij FC Groningen zou zijn oog nu ook hebben laten vallen op een unieke mancave in de Martinistad, compleet met bar, dj-installatie en een dakterras van 200 vierkante meter.

De mancave is nu nog eigendom van schroothandelaar Michel Bishoen, maar die wil er van af voor €995.000. In dat net geen miljoen zijn wel de meubeltjes, volgens de makelaar een kleine drie ton waard, inbegrepen. Onder die meubeltjes vallen ook de professionele dj installatie, een met munten beklede bar en een heuse gameroom met zelfs een ouderwets biljart.


Het nieuws dat Robben zijn oog heeft laten vallen op de Groninger mancave wordt vandaag de wereld in geholpen door zakenblad Quote die op haar site schrijft dat ze getipt zijn over de aankoop van de voetballer. “‘Robben is dus niet zo braaf als wij dachten’, meldt de tipgever erbij. Of het klopt: geen idee. Het zou niet voor het eerst zijn dat er wordt geprobeerd ons voor het publiciteitskarretje te spannen. Bovendien weten we dat de voetballer in de stad al een schitterend huis heeft laten bouwen. Aan de andere kant kunnen we ons best voorstellen dat het soms lekker is je even aan het gezinsleven te onttrekken, op een plek waar je fijn met je matties kunt dollen.”

Zeker is wel, zo schrijft Quote is dat Robben het optrekje makkelijk kan betalen. Mei vorig jaar berekende het zakenblad dat de gewezen vleugelflitser op basis van bekendgemaakte jaarsalarissen een vermogen van €64 miljoen bij elkaar sprokkelde.


Is Robben de nieuwe eigenaar van de Groninger mancave dan krijg hij 420 vierkante meter woonoppervlak, een terras van 200 m2, maar ook dus het meubilair.

De verkoper, voormalig schroothandelaar Michel Bishoen heeft ook een opvallende verkoopvideo laten maken. Misschien heeft die Robben over de streep getrokken.

Share.