BINNENKIJKEN – ‘Koninklijk wonen’ kost ISA HOES 3500 per maand aan huur

0
Aan ‘koninklijk wonen’, zoals de verhurend makelaar het nieuwe appartement van Isa Hoes in Amsterdam noemt, hangt ook een royaal prijskaartje van 3500 euro per maand.

Isa Hoes woont weer in de Amsterdamse grachtengordel, waar zij een luxe gemeubileerd hoekappartement van 135 m2 heeft betrokken. Het is geen oud monumentaal pand is, maar in 2000 gebouwde nieuwbouw. Dat maakt dat een lift in het pand zit. Isa woont op de tweede verdieping in een appartement met twee slaapkamers en twee badkamers.


In het hele appartement ligt een eiken vloer, die gecombineerd wordt met zilverkleurige betonnen constructiepalen in de woon- kamer. Ook de keuken is zilverkleurig. Opmerkelijk is de groen  betegelde badkamer met ligbad, twee wastafels en een open toilet. Het badkamermeubel en de badkamerverwarming zijn net zo zilverkleurig als de keuken.

Isa heeft recent de opnames van de familiefilm Engel, naar het gelijknamig boek van Isa, met in de hoofdrol naast Isa Barry Atsma, afgerond. Engel vertelt het verhaal van een verlegen 11-jarig meisje dat op een goede dag een magisch wensklokje vindt dat haar leven totaal verandert. Hoes schreef het gelijknamige boek waar de film op gebaseerd is samen met haar dochter Vlinder. Het is ook de eerste keer in twintig jaar dat Atsma en Hoes samen voor de camera staan.