Pagina titel ...
woensdag, juni 3
BINNENKIJKEN! Johnny Depp zet GIGA penthouse in Los Angeles te koop voor 13 miljoen dollar

0
Johnny Depp heeft zijn giga penthouse in Los Angeles te koop gezet. Het gaat om vijf penthouses naast elkaar in downtown Los Angeles, die de acteur gebruikt als één huis.

Depp Kocht de vijf panden in 2007 en 2008 en maakte er middels tussendeuren een penthouse van 1000m2 van. Drie penthouses zijn in gebruikt als woon- en entertainruimte. De andere twee worden door Depp gebruikt als atelier en gastenverblijf. De 53-jarige Depp vraagt een kleine 13 miljoen dollar (bijna 11.5 miljoen euro) voor.

(Lees verder na de advertentie)

Recent zette Depp ook al zijn landgoed in Frankrijk te koop. Het stuk land met meerdere gebouwen dat de acteur daar bezit, was ooit een dorpje. Het ‘dorp’ staat te koop voor 56 miljoen dollar, zo’n 50 miljoen euro.

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0