BINNENKIJKEN – J.K. Rowling koopt voor €30 miljoen jacht van Johnny Depp

0
J.K. Rowling heeft het jacht van Johnny Depp gekocht voor 22 miljoen pond (bijna 30 miljoen euro). Rowling is net als Depp van plan het jacht te verhuren als ze er zelf geen gebruik van maakt. Huurprijs? 72.000 pond (ruim 96.000 euro) per week.

J.K. Rowling (50), de Harry Potter-schrijfster, werd verliefd op het 47 meter lange, luxe, jacht toen ze het huurde voor een gezinsvakantie.

Depp renoveerde het schip in 2008 voor 6,7 miljoen euro en nemde het Vajoliroja, naar zijn toenmalige vrouw Vanessa Paradis en hun kinderen Lily-Rose en Jack. Na de scheiding in 2012 werd het jacht omgedoopt tot Amphitrite en deed Depp het cadeau aan zijn nieuwe vrouw Amber Heard. Vorig jaar verkocht de 52-jarige acteur verkocht het aan een Amerikaanse zakenman die het nu weer aan J.K Rowling heeft verkocht.


De boot beschikt over vijf kajuiten en biedt ruimte aan tien mensen en naast negen bemanningsleden. Rowling is van plan het jacht te gebruiken tijdens vakanties, maar het kan ook afgehuurd worden voor 72.000 pond (ruim 96.000 euro) per week.

Share.