BINNENKIJKEN – In zijn nieuwe Vinkeveense villa gaat Leco van Zadelhoff zijn bruiloft met zijn Carlos plannen

0
Leco van Zadelhoff heeft voor een miljoen euro een villa in Vinkeveen gekocht, waar hij met zijn Braziliaanse verloofde Carlos Alberto zal gaan wonen. Daar gaat hij ook, samen met Carlos, zijn bruiloft plannen.

De nieuwe villa van Leco, waar hij met liefde Carlos zijn intrek heeft genomen, heeft over drie woonlagen een woonoppervlakte van rond de 200 vierkante meter en telt in totaal zes kamers, waaronder vier slaap- en twee badkamers. Ook is er een sauna. Bij de villa hoort ook met eigen aanlegsteiger. Naast een tuin is er ook een dakterras.


Leco leerde in de zomer van 2016 Carlos kennen. Eind vorig jaar werd Leco door Carlos ten huwelijk gevraagd, waardoor de twee de komende maanden hun gedroomde bruiloft in hun nieuwe optrekje kunnen gaan plannen.

De 52-jarige sterrenvisagist heeft de afgelopen jaren overigens veel geld verdiend met de verkoop van zijn woonhuizen in Amsterdam. Leco’s oude dubbele bovenwoning aan de Van Eeghenstraat (binnenkijken?) in Amsterdam  verkocht hij voor 1.380.000 euro. Daarbij maakte een winst van bijna vierhonderdduizend euro, want hij kocht het in 2017 kocht voor 990.000 euro.