BINNENKIJKEN – Leco Zadelhoff gaat trouwen en dus verkoopt hij zijn huis voor 1.380.000 euro

0
Beeld: Funda
Afgelopen december ging Leco Zadelhoffs liefde Carlos op de knieën om de visagist ten huwelijk te vragen. En wat hoort er bij een huwelijk: een nieuw huis. Dus heeft Leco zijn optrekje in Amsterdam te koop gezet voor 1.380.000 euro

Visagist Leco van Zadelhoff kocht het dubbele bovenhuis in Amsterdam Zuid dat hij nu te koop heeft gezet  drie jaar geleden voor  990.000 euro.  Krijgt hij de door hem gevraagde vraagprijs van 1.380.000 euro dan ligt er dus een leuke winst van bijna vier ton in het verschiet.

Het dubbelbovenhuis in Amsterdam Zuid heeft een dakterras met buitenkeuken en ligt om de hoek van het Vondelpark.  Op de 129 vierkante meter die de twee verdiepingen samen tellen zijn er drie slaapkamers en een badkamer.  De luxe woonkeuken heeft alle denkbare inbouwapparatuur. Ook is er werkkamer/ pantry. Klein nadeel: voor het parkeren van de auto heb je een gemeentevergunning nodig.


De verkoop lijkt alles te maken te hebben met het feit dat de vriend van de stylist en visagist Leco van Zadelhoff, Carlos, afgelopen december is op zijn knieën ging om Leco ten huwelijk te vragen. “Ik heb JA gezegd”, schreef de ‘stylist van de sterren’ bij een foto waarop hij zijn aanstaande man een kus op de wang geeft. De twee leerden elkaar ruim drie jaar geleden kennen op vakantie. Eerder was Leco negentien jaar samen met Rob Sintenie, met wie hij ook een dochter heeft.

Nu het huwelijk nakende lijkt te zijn lijkt het ook tijd voor een nieuw huis.