Pagina titel ...
woensdag, mei 27
Binnenkijken in het voor 3.2 miljoen euro te koop staande penthouse van Lauren Conrad

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Het gaat Lauren Conrad voor de wind met haar kleding-imperium. De voormalige realityster uit Laguna Beach en The Hills heeft haar haar appartement in Beverly Hills te koop gezet voor 3,2 miljoen dollar. Eerder dit jaar kochten Lauren en haar man al een nieuw huis in de Pacific Palisades.

Lauren kocht het huis in 2012 voor ruim een miljoen euro en ging drastisch aan het verbouwen. Dat schijnt aardig wat geld gekost te hebben, want zij vraagt nu drie keer de prijs die zijzelf betaalde.

(Lees verder na de advertentie)

Het penthouse ligt in Beverly Hills en de luxe straalt van de foto’s af. Het huis heeft onder meer een gigantische walk-in closet met aparte opbergruimtes voor ‘baljurken’, een filmruimte en een romantisch terras waar druiven groeien. Laurens inrichting is kleurrijk met veel bloemen en suikerzoet.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0