BINNENKIJKEN in het SCHITTERENDE NIEUWE HUIS van CARICE VAN HOUTEN aan het Amsterdamse VONDELPARK dat zij kocht voor bijna 1.6 MILJOEN

0
Carice van Houten mag dan al jaren een relatie hebben met de Australische acteur Guy Pearce met wie ze zoontje Monte heeft, haar nieuwe huis in Amsterdam staat alleen op haar naam. Het optrekje waar Carice 1.6 miljoen voor betaalde biedt uitzicht op het Vondelpark en is werkelijk schitterend. EVEN BINNENKIJKEN IN HET NIEUWE HUIS VAN CARICE VAN HOUTEN?

De verhuiswagen hoeft niet echt ver te rijden, want het nieuwe huis van Carice ligt slechts ruim een kilometer van haar oude woning die zij vorige te koop zette voor 1.5 miljoen euro. Geruchten wilde vorige week dat Carice met baby Monte zou verkassen naar Australië waar geliefde Guy woont. Maar niets blijkt minder waar. Carice blijft gewoon met kind in Amsterdam en blijft kiezen vor lagenafstandsrelatie die zij vanaf het begin van hun liefde met Guy heeft gehad.


Het nieuwe huis van de Game of Thrones-actrice is een drie verdiepingen telende bovenwoning die dateert uit 1873 t en 240 vierkante meter telt. Er zijn vijf slaapkamers en twee badkamers. Ook is er een moderne open keuken. Het huis heeft nog de originele hoge plafonds en originele ornamenten.

Pronkstuk van de woning is de op de derde verdieping gelegen loftachtige master bedroom met zes dubbele inbouwkasten en een zeer luxe badkamer voorzien van natuurstenen dubbele wastafel, los bad, apart toilet, aparte douche en vloerverwarming. De manshoge ramen aan de voorzijde bieden een schitterend uitzicht over de boomtoppen van het Vondelpark.


De woning van Carice ligt op de grens van Oud-Zuid en Oud-West, tegenover de ingang van het Vondelpark en met uitzicht op de Vondelkerk. Het Leidseplein, Concertgebouw, Rijksmuseum, Van Gogh Museum, Stedelijk Museum, Conservatorium Hotel, PC Hooft/Van Baerlestraat en De Hallen liggen op loopafstand. Wanneer Carice het Vondelpark doorsteekt, bereikt ze de Cornelis Schuytstraat met zijn diverse winkels, terrassen en restaurants. Voor dagelijkse boodschappen en gezellige eettentjes kan ze om de hoek terecht in de populaire Helmersbuurt.
.
Foto’s: vanbaerlemakelaars