BINNENKIJKEN in het New Yorkse opknappertje dat HEIDI KLUM kocht voor 5.1 miljoen…

0
Heidi Klum (44) heeft een opknappertje gekocht in Manhattan ter waarde van 5,1 miljoen dollar (4,1 miljoen euro). Het loft vereist namelijk een totale renovatie. EVEN BINNENKIJKEN?

Model Heidi Klum heeft een loft van maar liefst 1500 vierkante meter gekocht dat compleet gerenoveerd moet worden. Waarschijnlijk blijven alleen de originele houten pilaren staan. De plafonds zijn meer dan 3,5 meter hoog.


De grote ramen bieden uitzicht op het World Trade Center en de skyline van New York. De afgelopen 30 was het pand, met plafonds van meer dan 3.5 hoog, een kunststudio, maar het is nog onduidelijk of Klum de ruimte zal gebruiken als kantoor, woning of allebei. Ze mogelijkheden zijn in ieder geval eindeloos.

Gaat ze er wonen dan heeft ze wel een mooi dakterras om te zonnen, want daar ik Klum gek op. En dan het liefst met zo min mogelijk kleren. “Ik ga waarschijnlijk op mijn 60e nog steeds het meisje op het strand zijn zonder bikinitop”, vertelde Klum aan het magazine People. “Misschien zullen mijn buik en borsten niet meer zijn wat ze ooit geweest zijn, maar ik ben nu eenmaal wie ik ben. Ik voel me een vrij persoon en erken op die manier meer mijn nudistische kant. Ik ken geen angst en ik twijfel eraan dat dit ooit zal veranderen. Ik zal de 60-jarige vrouw zijn die op het strand ligt met enkel haar broekje aan.”


Klum gelooft namelijk niet dat een vrouwenlichaam minder aantrekkelijk wordt met leeftijd. “Stijl, kleding, lingerie en zwempakken, die dingen veranderen niet naarmate een vrouw ouder wordt. Ik hou van mode en ik hou ervan om mijn vrouwelijke troeven uit te spelen. Ik voel me nog steeds sexy en ik wil er sexy uitzien. Het maakt dus niet uit of ik nu 43 of 25 ben.”

Klum roept vrouwen dan ook op om hun lichaam te laten zien aan de buitenwereld, ongeacht hun leeftijd. “Een lichaam is nog altijd mooi, ook op latere leeftijd. Je moet jezelf niet wegsteken onder een tent omdat je huid niet meer die van een 20-jarige is.”

credit: chonrampictures

Share.