BINNENKIJKEN in het Miami Beach-huis van CALVIN KLEIN dat hij nu verkocht voor 12 miljoen dollar

0
12 miljoen euro heeft modeontwerper Calvin Klein (75) gekregen voor zijn riante huis aan het strand in Miami. De koper krijgt een ingericht huis met infinity pool, vijf slaapkamer, vijf badkamers en een eigen aanlegsteiger. EVEN BINNENKIJKEN VOOR CALVIN VERTREKT?

Mode-ontwerper Calvin Klein was al vier jaar bezig zijn Miami Beach huis naar eigen smaak te verbouwen en in te richten toen hij viel voor een huis van $ 25.000.000 in Hollywood Hills. Dus besloot hij zijn huis in Miami te verkopen. De 16 miljoen die hij wilde hebben kreeg hij niet. De koper betaalde slechts 12 miljoen.


Klein zette het huis in 2015 te koop voor $ 16.000.000, maar een jaar later verlaagde hij die prijs met een miljoen dollar tot $ 15.000.000. Een prijs die gerechtvaardigd zou moeten worden door de locatie en de kwaliteit waarmee Klein het verbouwde en het feit dat de meubels en antieke stukken die bij de woning horen in de prijs inbegrepen zijn. Die interieurinrichting is van de hand van Axel Vervoordt is. Die Vlaamse antiquair, kunsthandelaar en interieurontwerper is kind aan huis bij de celebrities en werkte ook al samen met onder meer Robert De Niro, Kanye West, Bill Gates en Sting..

Het huis telt vijf slaapkamers, vijf badkamer ensuite en nog twee aparte badkamers. Door de grote industriële ramen wordt in de woonkamer het gevoel van een loft gecreëerd.Het woonoppervlak is zo’n 538 vierkante meter, maar daar komt nog een enorme lap grond bij, in totaal gaat het om een oppervlakte van 5.800 vierkante meter. Het huis van Calvin Klein heeft ook nog een oneindig lang zwembad met fantastisch uitzicht.


Ook even binnenkijken in het huis van Calvin Klein in Hollywood Hills? Klik!