Calvin Klein telt 25 miljoen dollar neer voor weekendhuisje in Hollywood Hills

0
Het huis dat Calvin Klein gekocht heeft in Hollywood Hills is net zo elegant als de kleding die hij op de markt brengt. De prijs is dan ook navenant, want de mode-ontwerper telde maar liefst $ 25.000.000 voor het optrekje.

Calvin Klein mag dan het grootste deel van zijn tijd doorbrengen in New York, de stad van waaruit hij zijn mode-imperium bestiert, in zijn spaarzame vrije tijd zal hij naar de westkust trekken nu hij in Hollywood Hills voor $ 25.000.000 een weekendhuis met bijna 1000 m2 vloeroppervlak heeft gekocht.

Een huis dat beschikt over vijf slaapkamers en zeven badkamers. Meest opvallend: de glazen wand van vloer tot plafond die in de ‘grond’ kan wegzakken en wanneer open direct toegang geeft tot het terras en de bijna 20 meter lange infinity pool.


Het nieuwe huis van Calvin Klein heeft ook een eigen bioscoop en een prachtige, temperatuur-gecontroleerde, wijnkamer direct naast de eetkamer. Buiten nog een waterval en een tweede zwembad.

Naast een huis in New York heeft Calvin Klein ook nog huizen in de Hamptons en in Miami Beach. Dat laatste huis zette hij vorige maand te koop voor $ 16.000.000.


Binnenkort opent overigens de eerste Nederlandse winkel van Calvin Klein zijn deuren in de Rotterdamse Lijnbaan. Daarnaast opent de fashionretailer dit jaar nog een winkel in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam, de Hoogstraat in Den Haag en de Kapellestraat in Sluis.

De fashionketen van Klein beschikt tot nu toe alleen over shop-in-shops in de Bijenkorf.