BINNENKIJKEN in het huis van WALT DISNEY in Palm Springs (en je wordt er heel vrolijk van)

0
“Is dit de gelukkigste plek op aarde? Zie de foto’s van Walt Disney’s huis in Palm Springs en oordeel zelf. De man die het Magic Kingdom bedacht hield ook privé van zijn Disney-fuguren, van kleur en van originele meubels. Binnenkijken in een huis dat niet alleen te koop is, maar waar je ook heel vrolijk van wordt!

Walt Disney’s Palm Springs paradijsje kan het jouwe worden voor $899.00. Gebouwd in 1962, toen Disney’s zijn beroemde slogan “Walt Disney Presents” veranderde in “Wonderful World of Color Walt Disney’s, onderging ook zijn woestijn retraite een kleurrijke metamorfose.


De huidige eigenaren hebben Disney’s visie op het huis in ere gehouden en ook het oorspronkelijke interieur behouden.

Het huis waar Disney en zijn vrouw Lillian hun oude dag doorbrachten (Wlt Disney stierf in 1966 op 65-jarige leeftijd in dit huis)leent zich het mooie binnen-en buitenleven. Zo zijn er grote glazen schuifdeuren in de woonkamer, die niet alleen toegang geven tot de grote tuin, maar binnen ook zorgen voor natuurlijk licht en een prachtig uitzicht op de nabijgelegen bergen.


Het open concept van het woon-en eetgedeelte is spierwit, maar nuances van heldere kleuren in de meubels en tapijten creëren een typisch 1960 gevoel. De slaapkamers zijn even kleurrijk. Door het hele huis Walt Disney memorabilia, zoals een vintage poster Pinocchio uit de jaren 1940.

De Disney-magie is ook buiten met een zwembad, een uitnodigende hot tub, en een grote openlucht eetruimte met uitzicht op de bergen en palmbomen.