Pagina titel ...
zaterdag, juni 6
BINNENKIJKEN in het huis van CLOWN BASSIE dat hij vergeten was dat hij het had en nu te koop is voor 5.5 ton

0
Beetje bizar! Volgens zijn dochter Liesbeth was Bas van Toor, beter bekend als clown Bassie, vergeten zijn oude huis, dat al anderhalf jaar leeg staat, te verkopen. Maar nu is op de markt voor 5.5. ton. En dat is geen grap.

(Lees verder na de advertentie)

Het huis van clown Bassie aan de Westhavenkade in Vlaardingen met vier slaap- en twee badkamers kost 550.000 euro. “We laten ons verrassen, maar ik denk dat er genoeg geïnteresseerden zijn’’, zegt zijn dochter Liesbeth van Toor tegen het AD. Bas van Toor woont al twee jaar niet meer aan de Westhavenkade. Hij keerde er niet terug na een maandenlang verblijf in een revalidatiecentrum waar hij werd opgenomen na een operatie aan zijn halsslagader.

Tegen de krant zegt dochter Liesbeth: “Mijn vader is ziek en kan niet meer goed lopen. Hij heeft een stoeltjeslift nodig om boven te komen. Maar omdat het zo’n oud huis is en meerdere woonlagen heeft, kon dat niet. We hebben een ander huis met spoed afgemaakt zodat hij daar kan wonen. Niemand in de familie heeft er eerder aan gedacht om het huis te verkopen, vandaar dat het nu pas te koop staat.”

Volgens de makelaar van de clown gaat het om ‘een machtig mooi hoekpand met vanuit elk raam een boeiend uitzicht op de haven. Het geheel bestaat uit een dubbele woning en bedrijfsruimte. Het pand is voorzien van rolluiken, dubbelglas, hardhouten ramen en veel leefruimte’. Volgens diezelfde makelaar vergt ‘de buitengevel enig technisch onderhoud’.

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0