BINNENKIJKEN in het huis in VOORBURG waar GEORGE CLOONEY met zijn AMAL gaat wonen (omdat zij baan bij Internationaal Gerechtshof krijgt)

0

Acteur George Clooney gaat in Voorburg wonen in een buitenhuis dat een prijs van 2,6 miljoen een van de duurste van de straat Oosteinde is. De eigenaar van het pand, dat op dit moment grondig verbouwd wordt, bevestigd de komst van Clooney en zijn vrouw Amal. Juriste Amal Clooney aan de slag gaat als speciaal adviseur voor Internationaal Strafhof in Den Haag.

De villa waar het wereldberoemde paar haar intrek in neemt heeft een geblokte tegelvloer en glas-in-loodramen uit 1916. Het heeft een vloeroppervlakte van 247 vierkante meter en staat op een stuk grond  van 3830 vierkante meter. Er zijn vier slaapkamers en een badkamer, verdeeld over drie verdiepingen, een aangebouwde garage, balkon, buitenhuisje en aanlegplaats voor een bootje aan de Vliet. Op dit moment wordt het pand nog grondig verbouwd.


De komst van Clooney naar de Voorburgse villa wordt bevestigd door eigenaar Foad (42). “Of Clooney hier komt wonen? Ja, dat klopt”, zegt hij aan de telefoon tegen het AD. Hij zegt later meer te willen vertellen, maar blijft daarna telefonisch en op WhatsApp onbereikbaar voor de krant.

Afgelopen september werd bekend dat Amal Clooney, de vrouw van George Clooney, aan de slag gaat als speciaal adviseur voor Internationaal Strafhof in Den Haag. De bekende mensenrechten- en strafrechtadvocate is gevraagd om zich mede te buigen over de zaak rondom Darfur (Soedan). Die zaak gaat over het voormalige Darfur-conflict tussen de regering en niet-Arabische rebellengroepen dat begon in 2003. De regering won en honderdduizenden Soedanezen verloren het leven.


BINNENKIJKEN in de Voorburgse villa waar George Clooney en Amal gaan wonen? KLIK!