BINNENKIJKEN in een huis van 250 miljoen waarbij u een helikopter en 25 auto’s ‘gratis’ krijgt

0
In de volksmond wordt voor 250 miljoen dollar te koop staande huis ‘het achtste wereldwonder’ genoemd. Het huis op 924 Bel Air Road in Los Angeles is een ideetje van Bruce Makowsky, die meent dat er een markt is voor dit soort ‘pandjes’. Eerst even foto’s kijken en de video zien voor u het koopt?

“Elk jaar komen er honderden nieuwe miljardairs bij, maar er zijn niet genoeg huizen die even luxe zijn als de jachten en privéjets die ze aankopen,” weet Makowsky. Wat je krijgt voor 250 miljoen dollar? Twaalf slaapkamersuites, een-en-twintig badkamers, drie keukens, vijf bars, een fitnesscentre en een bioscoop met 40 stoelen, handgemaakte tafeltennis- en biljarttafels, een bowlingzaal, 130 kunstwerken, een welness, een ‘snoepkamer’en een wijnkelder die vol ligt met de betere champagne. Er is een zwembad van 25 meter, een autocollectie van 25 miljoen en de helikopter uit de serie Airwolf.


Bonus: het uitzicht. Er is namelijk onbelemmerd zicht van 270 graden: van de besneeuwde bergtoppen tot de Grote Oceaan, met een spectaculair zicht op de skyline van LA in het midden.