BINNENKIJKEN in een Blaricumse villa van 6.75 miljoen verdiend met het verkopen van Big Macs

0
Hoeveel Big Macs moet je verkopen voor je woont in een villa die 6.75 miljoen waard is? Ene Marcel Blauwendraat weet het. Hij is de franchise ondernemer die zijn miljoenen verdiende met het uitbaten van een paar McDonalds-vestigingen. Hij hield er een stoet Ferrari’s en een stulpje in Blaricum aan over. Van die volgens de makelaar ‘mooiste villa van ’t Gooi’ wil hij nu af.

Marcel Blauwendraat heeft als erfgenaam van het slagersimperium van zijn vader nooit armoe gekend. Maar hij werd nog rijker met het uitbaten van McDonalds-vestigingen op franchisebasis. En dat verdiende geld laat hij ook rollen. Zo staan de in de ondergrondse garage van zijn te koop staande villa in Blaricum o.a. een Ferrari F355 Berlinetta, een Ferrari 348 en een 328 van hetzelfde merk naast een BMW M3 en een Golf GTE.


De villa zelf, met een vloeroppervlak van ca. 900 m2 op een perceel van ca. 5.000 m2, kent het nodige comfort met overdekt zwembad met uitzicht op de Ferrari’s, een wijnkelder en een bioscoop. Blauwendraat kocht de woning in 2012 en betaalde €2 miljoen voor het pand met 12 kamers, waarvan zes slaapkamers. De master suite heeft een vide, dressing annex walk-in-closet en exclusieve badkamer met ondermeer dubbele inloopdouche, vrijstaand ligbad en dubbele wastafelpartij.

Volgens makelaar Christies laten ‘objecten als deze laten zich nauwelijks in woorden vatten, die moet je ervaren’. Serieuze gegadigden (lieden die €6.75 miljoen kunnen betalen) worden dan ook uitgenodigd een kijkje te komen nemen.


BINNENKIJKEN – Klusjesman WILLEM HOLLEEDER verkoopt zijn Amsterdamse grachtenpand voor 10 miljoen