Pagina titel ...
dinsdag, mei 26
BINNENKIJKEN in de IBIZA-villa van Yolanthe en Wes die u kunt huren voor tussen de 10 en 30.00 euro per week

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Ibiza mag dan de uitvalsbasis zijn van Yolanthe Cabau en haar Wesley ze zijn zo weinig in de villa die zij daar hebben dat het optrekje nu ook door u gehuurd kan worden. Tenminste als voldoende geld heeft. Eerst maar even binnenkijken voor u boekt?

(Lees verder na de advertentie)

Villa Cala Tarida, zoals het optrekje is genoemd, is een oase van rust en luxe en natuurlijk ingericht op ‘Ibiza-wijze’. Er zijn er maar liefst 11 slaapkamers, 7 badkamers, 4 keukens, 3 salons en een bioscoop.

Villa Cala Tarida heeft ook de beschikking over een eigen discotheek gym. Ook leuk: je hebt de beschikking over 2 bars én 3 verschillende jacuzzi’s.

Het huren van de villa zou, afhankelijk van het seizoen, tussen 10 tot 30.000 euro per week kosten.

credit: wannahaves/kaewnapa chonram

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0