BINNENKIJKEN – Gaat Patricia Paay op camping Patersven Wernhout wonen?

0
Is het nieuwe huis van Patricia Paay een huisje op het camping en recreatiepark Parc Patersven in Wernhout die van de hand gaan tussen de anderhalf en maximaal drie ton? De glamourdiva is in het dorp op de Nederlandse/Belgische grens gezien open-huizendag. Het aanbod is in ieder geval ruim, want op Patersven staan tientallen bungalows te koop.

Diverse bewoners op het voormalige recreatiepark hebben haar opvallende Rotterdamse verschijning gezien op zaterdag 30 september, de landelijke open-huizendag op voormalige camping Patersven. Die camping was lang omstreden vanwege de illegale permanente bewoning en grote aantallen arbeidsmigranten.


Volgens de krant BN DeStem, die het nieuws over dezoektocht van Paay op de camping naar buiten brengt, bevestig haar management, Entertainment-NL bij monde van directeur Glenn Vervoort dat ‘La Paay’ op zoek is. “Maar Patricia kijkt op meerdere plekken, er zijn diverse huizen in beeld en voor zover ik weet heeft ze nog niets definitiefs.”

Vervoort meldt ook dat ruim een week geleden de verkoop van haar dijkwoning in Lijnden definitief rond is gekomen en zij met vriend Robbert Hinfelaar (33) ‘for the time being’ op een stiekeme plek resideert.


Op het afgelegen woonpark, zo schrijft BN DeStem vragen bewoners zich ondertussen af wat Patricia Paay daar tussen de ruim vierhonderd huizen te zoeken zou hebben. Bij de Verenging van Eigenaren Patersven is het verhaal bekend, maar weet men niets van een eventuele aankoop. En één van de mensen die Patricia Paay hebben gezien, zegt: “Iedereen welkom. Maar dat ze hier geweest is, wil niet zeggen dat ze hier ook echt komt te wonen. We horen het wel.”

Onbekend is West-Brabant Paay niet. Met derde echtgenoot, deejay Adam Curry woonde zij geruime tijd in het Vlaamse Rijkevorsel, twintig kilometer van de camping waar zij nu een kijkje genomen heeft op zoek naar een huis. Het kasteeltje was het decor voor The Adams Family, een televisie-soap en werd later gekocht voor ruim twee miljoen euro door de ouders van haar vierde echtgenoot, Robbert. Het kasteeltje staat nu weer te koop.

Diezelfde dag dat Paay op zoek ging naar een huisje op de camping werd het nu 68-jarige showbizzfenomeen gesignaleerd tijdens een lunch in brasserie Bij de Nonnen, in het naburige Zundert.

Een ding is zeker: de keus aan te koop staande bungalows op het park is ruim…