BINNENKIJKEN – FAJAH LOURENS gaat BLOOT om huis dat zij nu voor de derde keer koopt in te richten…

0

Fajah Lourens heeft voor de derde keer hetzelfde huis in Purmerend gekocht, maar nu is het haar menens, want ze is volop aan het verbouwen. Alleen het inrichten lijkt nog een probleem te worden, want het geld is op. De oplossing? Fajah gaat naakt….


“Onlangs werd het harde werken beloond en kon ik mijn droom huisje kopen,” schreef fitnessgoeroe Fajah, die haar naam wegens internationale ambities overigens tegenwoordig als Faya schrijft, op Instagram. Ze schreef ook nog een klein probleempje te hebben: “Inrichten gaat moeilijk worden al mijn geld is nu op lol!” Maar voor ieder probleem is een oplossing….

Fajah Lourens gaat namelijk op 2 december voor het goede doel, de inrichting van haar paleisje in Purmerend, uit de kleren. “Wat vinden jullie ervan?” vraagt Fajah terwijl ze in bikini voor de spiegel staat en zichzelf filmt. “Over drie weken heb ik een fotoshoot, op 2 december en dan ga ik naakt!” roept Fajah uit.


Fajah naakt in het kerstnummer van Playboy? Dan zou ze van mening moeten zijn veranderd (in ruil voor een grote zak geld), want afgelopen april zei ze nog in gesprek met de Volkskrant. “Playboy zou ik nooit doen. Je moet dan echt alles laten zien en je krijgt er niet veel voor, 5 tot 10 duizend euro, heb ik gehoord.”

Haar blote klus op 2 december zal dan dus wel beter betalen…

Geld dat ze steekt in de inrichting van haar huis in Purmerend dat ze recent voor de derde keer kocht. Het was 2007 toen Fajah Lourens en toenmalig vriend Daniel Surig, de vader van haar zoon Shai, in het Noordhollandse Purmerland een stuk grond voor €675.000 kochten om hun droompaleis te laten bouwen. Fajah werd voor 1/3 deel eigenaar, Daniel 2/3.

Maar de liefde ging over en het inmiddels gebouwde huis bleef leeg.

Het was 7 jaar later, in 2014, toen Fajah en haar manager van toen Melvin besloten er hun liefdesnestje van te maken. Ze betaalden, samen, €785.000 voor het 2/3 gedeelte van Daniel. Eind goed, al goed? Nee, want inkt onder de koopakte was nog maar net droog toen het stel uit elkaar ging.Maar nu heeft Fajah dus voor de derde keer haar handtekening onder het koopcontract voor hetzelfde huis gezet en is zij alleen de eigenaar van het pand. Nu alleen de inrichting nog. En bij het betalen van die rekeningen gaan de blote kiekjes vast wel meewerken. Voordeel: Fajah heeft, getuige haar Instagram, niet al te veel moeite wat van zichzelf te laten zien.