BINNENKIJKEN bij YOLANTHE in LA waar ze 5500 dollar per maand betaald om dit penthouse te mogen huren

0
(Beeld: CP)
De huurprijzen in ons land mogen de pan uitrijden, in vergelijking met Los Angeles valt het wel weer me. Dat weet Yolanthe Cabau als geen ander sinds zij met zoontje Xess Xava Nederland verruilde voor Los Angeles. De twee wonen in een penthouse waar de actrice 5500 euro per maand betaalt. Wat je daarvoor krijgt….?

Het penthouse bevat een grote keuken waar je via twee kanten naar binnen kunt lopen. Ook heeft het een aantal kleine kamers, bijvoorbeeld voor een garderobe. Het huis heeft twee verdiepingen met in totaal drie slaapkamers en twee badkamers. Ook is er een (gemeenschappelijk) zwembad en gym inbegrepen bij de prijs van het penthouse.


Op de inrichting is niet bespaard. De keukenbladen zijn van graniet en kwarts. De vloer is van hout en het optrekje oogt behoorlijk wit en ruimtelijk.

In Ibiza heeft Yolanthe een tweede huis dat ze helemaal naar eigen smaak gerenoveerd hebben. De villa die zij erfde van haar vader heeft o.a. een groot zwembad omringd met palmbomen. Als Yolanthe er niet zelf is verhuurt ze de villa.


ZIE OOK: BINNENKIJKEN in de prachtig verbouwde IBIZA-villa van YOLANTHE waar ze met Xess Xava (6) haar ‘beste zachte leven’ leidt