BINNENKIJKEN bij SONJA BAKKER die een maand geleden deze villa van 1.5 MILJOEN kocht met man JAN en nu van hem gaat SCHEIDEN…

0
BIZAR… Nog geen maand geleden kocht dieetgoeroe SONJA BAKKER met man JAN REUS een villa van bijna 1.5 miljoen in het Noordhollandse Bergen en nu gaan ze scheiden… EVEN BINNENKIJKEN in het schedingshuis van Sonja en Jan?

Sonja Bakker en haar man Jan Reus gaan scheiden. En heel modern laat Sonja dat weten via Instagram. “Na veel te hebben nagedacht, heb ik het moeilijke besluit genomen om uit elkaar te gaan. Wij gaan verder als trotse ouders van onze mooie kinderen. Ik zou het fijn vinden als in deze moeilijke periode respectvol met onze verdrietige privésituatie wordt omgegaan.”


Sonja en Jan gaven elkaar in 2013 het jawoord op Ibiza. De twee hebben samen een zoontje van vier, Bram. Het is alweer de tweede scheiding voor Sonja. In 2009 kwam er een einde aan haar huwelijk met Koen Lenting, met wie ze twee zoontjes heeft, Tristan en Finn. Ook Jan heeft twee kinderen uit een eerdere relatie.

Aan woonruimte hebben de twee geen gebrek.  Vorig jaar werd er al voor meer dan een miljoen een grachtenpand in Amsterdam en voor een kleine twee ton een woning in Hoorn gekocht. Net als de villa in Bergen betaald.


De villa in Bergen die voor €1.375.000 een maand geleden gekocht werd bestaat feitelijk uit twee huizen die verbouwd zouden worden tot een geheel met 335 m2 woongenot. Nu zijn er nog twaalf kamers en meerdere badkamers. Of de verbouwing nu na de scheiding nog door gaat is onduidelijk.

Vorig jaar juni kocht Sonja Bakker het Noordhollandse Hoorn een eengezinswoning met drie slaapkamers en een badkamer.

Een paar maanden eerder schaften Sonja Bakker en toen nog man Jan Reus zich ook al grachtenappartementin in het centrum van Amsterdam aan. Daarvoor legden ze cah €1,3 miljoen op tafel. Dit pand heeft een woonoppervlakte van 200 vierkante meter en heeft twee slaapkamers en twee badkamers.

Voedingsgoeroe Sonja Bakker stort zich nu met haar compagnon Britt de Wit op de spraytan: een opspuitbare bruine kleur zodat je eruitziet alsof je urenlang in de zon hebt gelegen. Over de hun nieuwe bedrijfje zeggen De Wit en Bakker alias de Spraytan Girls zelf dit: “Onze filosofie is dat het leven een feestje is, zolang je zelf maar de slingers ophangt. En hoe leuk is het om van binnen en van buiten te stralen!”

Bakker heeft de methode niet zelf bedacht, ze heeft een cursus gevolgd bij Spray Tan Essentials.