BINNENKIJKEN bij SELENA GOMEZ die jaar na aankoop voor $ 2,799 miljoen haar bungalow in Studio City weer wil verkopen

0
Iets meer dan een jaar geleden kocht SELENA GOMEZ voor $ 2.249 miljoen een bungalow in Studio City, Californië. Fijn wonen vindt de zangeres het er blijkbaar niet, want ze heeft de bungalow te koop gezet voor $ 2,799 miljoen.

De bungalow is vanaf de weg niet zichtbaar omdat die aan zich onttrokken wordt door een ficushaag. De bungalow van Selena heeft drie slaapkamers en 2,5 badkamers. Ook is er op het terrein een vrijstaand gastenverblijf met een aparte badkamer.


De woonkamer heeft een ingebouwd geluidssysteem en een bar met met marmeren blad. De eetkeuken komt uit op de achtertuin. Ook in de keuken met marmeren bladen. De master bedroom heeft naast een erker, twee walk inn-kasten en een in marmer uitgevoerde badkamer. Een van de gasten slaapkamers is omgebouwd tot fitnessruimte annex yogastudio. 

Buiten, naast een mooi terras, ook een zwembad en een spa. Het vrijstaande gebouw bij het zwembad werd oorspronkelijk gebouwd als garage voor twee auto’s, maar is gerenoveerd en ingericht als een loungeruimte met een gewelfd plafond.


Selena Gomez (25) wordt overigens door haar fans beschuldigd van plagiaat. De videoclip bij haar hit ‘Back To You’ zou veel weg hebben van het werk van Sarah Bahbah. Sarah Bahbah is een bekende artieste met meer dan 550.000 volgers op Instagram. Fans betichten Selena ervan de stijl van de fotografe te kopiëren in haar nieuwe clip. “Selena kent geen schaamte. Ze geeft zelfs geen credits aan Sarah voor haar artistieke ideeën.” Iets wat Sarah zelf ook weet. “Ik kreeg al meer dan 2000 berichten over haar videoclip.”

Een fan van Selena die haar willen verdedigen tweette: “Sarah, ik ben redelijk zeker dat jij ondertitels niet hebt uitgevonden. ” Dee fotografe reageerde met: “Ik heb nooit gezegd dat ik het monopolie heb op het gebruik van onderschriften op foto’s. Het is echter wel mijn ‘handtekening’ geworden. Door die stijl werd ik bekend.” Afsluiten doet ze met een boodschap aan Selena. “Ik voel me vereerd dat zovelen naar mij refereerden bij het zien van de clip. Ik zou in de toekomst heel graag aan een project samenwerken met Selena.”