BINNENKIJKEN bij SANDRA BULLOCK die haar California Ranch House te koop zet voor ¤2.925 miljoen

0
Sandra Bullock heeft haar huis in Hollywood te koop gezet voor $2.925 miljoen. De woning telt drie slaapkamers en drie badkamers. In de tuin ligt een eigen zwembad en een terras met uitzicht op de stad.

De afgelopen jaren woonde Bullock al niet meer in het huis en verhuurde ze het voor 18.500 dollar (ruim 17.000 euro) huur per maand. De actrice kocht de woning in 2001 voor een bedrag van bijna 1,5 miljoen dollar.
In 2011 kocht Sandra een nieuw stulpje in Beverly Hills. Hiervoor betaalde ze ruim 16 miljoen dollar. Daarbij heeft Bullock ook nog huizen in New Orleans, Austin en in New York.


Het huis dat Bullock nu in de verkoop heeft gezet is ook het pand waar Joshua Corbett in brak in 2014. De actrice was op dat moment alleen thuis. Corbette werd vorig jaar veroordeeld tot een voorwaardelijke straf van vijf jaar en een verplichte behandeling voor zijn psychische problemen. Ook mocht hij tot juni 2022 niet bij Sandra in de buurt komen. Maar afgelopen mei kwam hij opnieuw naar de woning en werd gearresteerd omdat hij de voorwaarden van zijn straf had overtreden. Een dag later schoot hij zichzelf dood.

Bullock kennen we van haar acteerwerk in Miss Congeniality, The Proposal en haar laatste aanwinst: Ocean’s 8.
De nu 54-jarige beauty beleefde haar grote doorbraak in het jaar 1994 in de hitfilm Speed, waarin ze samen met acteur Keanu Reeves de passagiers van een bus probeerde te waarschuwen voor een heftige bomexplosie. Het grote publiek haar pas écht kennen toen ze schitterde als FBI-agente in Miss Congeniality.


Share.