BINNENKIJKEN bij RIHANNA die Hollywood-villa verkoopt voor 6.5 miljoen uit angst voor stalker

0
Rihanna (30) heeft haar villa in Los Angeles te koop gezet voor 6.5 miljoen euro. Het is een villa waar RiRi zich niet meer veilig voelt nadat Eduardo Leon, een 27-jarige fan die geobsedeerd is door de zangeres, zich toegang had weten te verschaffen tot het optrekje.

Ze heeft er nog maar net een jaar gewoon, Rihanna kocht de villa in augustus 2017 voor zo’n 5,9 miljoen euro, maar sinds het bezoekje van Leon voelt ze zich er niet meer veilig. De zangeres probeert nog wel een klein winstje te maken, want ze vraagt 6.5 miljoen voor de villa Voor die prijs krijg je een huis met zes slaapkamers, waarvan er vier een eigen badkamer hebben, en ook is er natuurlijk een buitenzwembad. Op het grote terras kan de koper dan weer genieten van het doorgaans aangename klimaat in Californië.


Zes maanden geleden trachtte Eduardo Leon, de 27-jarige fan die geobsedeerd is door de zangeres, de villa binnen te dringen. En dat lukte, ondanks de aanwezige security, ook nog eens. Hij was al 12 uur in het huis voor hij gezien werd door de assistent van de zangeres. Rihanna zelf was op het moment van de inbraak in New York.

Leon had in die 12 uur elke kamer bekeken en inmiddels zijn rugzak ook maar uitgepakt. Hij was bezig zijn gsm op te laden toen hij gezien werd. Tegen de gealarmeerde politie vertelde Leon dat hij ‘gewoon seks wilde met Rihanna’. Leon werd vervolgd voor stalking, inbraak, vandalisme en verzet bij zijn arrestatie.


Het was niet de eerste keer dat Rihanna ongewenst bezoek over de vloer kreeg in Los Angeles. Eerder brak ook al een bende van tien dieven in, die aan de haal gingen met de juwelen van de zangeres.

credit: kaewnapa chonram