Pagina titel ...
dinsdag, januari 28
BINNENKIJKEN bij GORDON die tegenwoordig in het bed van mode-ontwerper MART VISSER slaapt

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Gordon slaapt tegenwoordig in het bed van Mart Visser. De zanger/presentator die binnenkort op tv een man gaat zoeken waar hij mee ook gaat trouwen heeft zijn vorig jaar gehuurde appartement in de PC Hooftstraat namelijk ingeruild voor het appartement van Mart in Amsterdam Zuid. Voordeel voor Gordon: het ligt maar een minuutje lopen van zijn koffiezaak ‘Blushing’. Nadeeltje is misschien dat de huurprijs van €4000 per maand bijna het dubbele is van wat hij in de PC Hooftstraat betaalde. EVEN BINNENKIJKEN BIJ GORDON?

(Lees verder na de advertentie)

 

Voor die huurprijs van €4000 per maand, zo meldt bekendeburen, heeft Gordon nu een driekamerappartement. Op de 115 m2 die dat telt zijn twee die beiden een eigen luxe badkamers hebben. Vanuit de woonkamer heeft Gordon uitzicht op het van Gogh Museum.

Vorig jaar oktober huurde Gordon nog voor €2250 per maand een dubbel bovenhuis in de PC Hooftstraat. Een huis met een woonoppervlakte van 170 m2 met zeven kamers, waarvan vier slaapkamers.

Gordon is inmiddels begonnen met het daten met twaalf selecteerde hunks voor het programma Gordon Gaat Trouwen dat vanaf 26 oktober bij RTL te zien is. ‘Wie gaat het beest temmen?’, is te horen in de romantische promo van de reeks.

Als alles volgens plan verloopt zal Gordon op 22 november op een droomplek in Zuid-Afrika zijn eeuwige trouw beloven aan een nu nog onbekende man.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0
HollywoodHuizen

GRATIS
BEKIJK