BINNENKIJKEN bij soapster GIGI RAVELLI en haar MILJONAIRSVRIEND die RIJTJESHUIS verkopen voor €6.6 MILJOEN

0
Een rijtjeshuis in hartje Oud-Zuid voor een slordige 6,6 miljoen euro. Al gaat het ‘dan wel om een Amsterdams rijtjeshuis met een woonoppervlakte van 470 vierkante meter met vier badkamers, een sauna, fitnessruimte, inpandige bioscoop, ingebouwde wijnkasten en een tuin van bijna 100 vierkante meter. EVEN BINNENKIJKEN BIJ GIGI RAVELLI?

Het huis staat op naam Roger Hodenius, medeoprichter van beurshandelaar Flow Traders en vorig getrouwd met voormalig soapster Gigi Ravelli. Volgens zakenblad Quote 500 kocht Hodenius het pand in 2007 samen met zijn ex-vrouw voor €3,2 miljoen en vestigde er een hypotheek van €4,5 miljoen waarna de sloopkogel er doorheen ging en het pand grondig aangepakt werd.


Het pand heeft een breedte van 10 meter en het niet geringe woonoppervlak van 470 m², verdeeld over 4 imposante woonlagen. Door de breedte, grote raampartijen, zuid-ligging is het pand prettig licht, zo meldt makelaar Boersma. De combinatie van moderne voorzieningen en de stijlelementen lopen naadloos in elkaar over. Het pand is daardoor zowel modern als klassiek bewoonbaar.

Alle vertrekken hebben een vrije hoogte van ruim 3,30 meter en zowel de eetkamer als zitkamer hebben een haard. Er zijn vier slaapkamers en vier badkamers. De beletage omvat een representatief entree met een ruime garderobe en toilet. De ontvangstruimte is chique afgewerkt met prachtige marmeren platen in ‘open blad’.


Voor de gevraagde €6,6 miljoen krijg je er ook nog een sauna, inpandige bioscoop, ingebouwde wijnkasten en een tuin van bijna 100 vierkante meter bij. Met het betalen van de 6.6 miljoen euro bent u er nog niet, want er rust ook erfpachtcanon van € 3.959,92 per jaar op het rijtjeshuis’.