BINNENKIJKEN bij FRANK DANE, de opvolger van EDWIN EVERS, in zijn penthouse van EEN MILJOEN in Wassenaar

0
2019 wordt een spannend jaar voor Frank Dane. Niet alleen start hij 2 januari als opvolger van Edwin Evers op Radio 538, hij gaat ook samenwonen met zijn vriendin in zijn recent voor meer dan een miljoen euro gekochte penthouse in Wassenaar. En dat terwijl Dane al verbaasd is dat hij een vriendin heeft. EVEN BINNENKIJKEN BIJ DE TORTELDUIFJES?

Fran Dane, die tot nu toe in een modale woning in Hilversum woonde, kocht het Wassenaarse penthouse voor 1.075.000 euro en liet er, zo weet de website Bekende Buren, er een hypotheek op vestigen van 1,2 miljoen euro. Die kreeg hij op basis van zijn riante -zes ton zo wordt gefluisterd, als opvolger van Edwin Evers in de ochtend op Radio 538.


Het penthouse van Dane is gevestigd in een Rijksmonument dat tot appartementencomplex werd omgetoverd. Dane’s penthouse is 223 vierkante meter groot en telt vijf kamers, waaronder drie slaapkamers en twee badkamers, en een royaal terras met een fantastisch uitzicht. In de prijs van net boven het miljoen zijn ook twee parkeerplaatsen inbegrepen.

Dat Dane (37) nu gaat samenwonen verbaast hem ook, zo vertelde hij recent. “Ik ben een einzelgänger, al mijn hele leven. Ik ga nooit naar evenementen met bekende ­Nederlanders. De enige reden om daar te komen, was als ik er een reportage over moest maken voor RTL Boulevard. Zelf heb ik geen zin om interessant te doen met een glas champagne in mijn hand. Ik zit liever met een koptelefoon op in de studio. Wat dat betreft kun je me wel een ­radionerd noemen. Dat ik zes jaar geleden een vriendinnetje heb gevonden, noemen mensen een godswonder. En dan wil ik ook nog eens ontzettend graag bij haar zijn. Ik, die jongen die altijd zo op zichzelf was. Het werkt heel goed, met mijn vriendin. We zijn druk bezig met het inrichten van ons nieuwe ­appartement in Wassenaar.”


Dane’s baas, John de Mol, heeft in ieder geval alle vertrouwen in Frank, als opvolger van de populaire Edwin Evers. De mediamagnaat tegen RTL Boulevard. “Frank Dane is een heel ervaren en talentvolle dj. En ik denk dat hij in staat is om in ieder geval het gevoel van de 538-ochtendshow vast te houden.”

Edwin Evers gelooft ook in zijn opvolger. Hij noemde Frank in zijn laatste uitzending vorige week ‘het grootste talent van de Nederlandse radio’. Dane begint woensdag 2 januari aan de nieuwe ochtendshow op Radio 538.

BINNENKIJKEN bij EDWIN EVERS die -nu hij stopt op 538- zijn Hilversumse appartement verkoopt voor ruim €1 miljoen