Pagina titel ...
dinsdag, mei 26
BINNENKIJKEN bij EDWIN EVERS die -nu hij stopt op 538- zijn Hilversumse appartement verkoopt voor ruim €1 miljoen

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Op 1 januari 2019 is het gedaan met Evers Staat Op, de radioshow die sinds 17 april 2000 elke werkdag tussen 6 en 10 uur ’s ochtends op Radio 538 te horen was en nu nog is. Evers die op bijna twee uur rijden van de Hilversumse studio, in Hardenberg, woont kocht in 2005 daarom een pied-à-terre in de radiostad. Dat staat nu voor ruim €1 miljoen te koop.

(Lees verder na de advertentie)

‘Zeer exclusief villa parterre appartement met een schitterend woonoppervlakte van ruim 230 m² waarvan een woonkamer van ca. 110 m², een riant zonneterras van ca. 65 m² en een inpandige ondergrondse privé-garage voor 2 auto’s met berging’, zo omschrijft sterrenmakelaar Jacques Walch de van Evers.

Evers kocht het appartement in 2005 voor €1,1 miljoen, en nam een hypotheek van €1,25 miljoen. Hij vraag nu €1,075 miljoen. Winst zit er dus niet in voor de bestbetaalde radioman van Nederland.

Het appartement is bijzonder fraai afgewerkt, zeer goed geïsoleerd en voorzien van alle denkbare luxe, zoals: Philip Starck sanitair, frans eiken vloeren, luxe vaste kasten, een zeer hoogwaardig beveiligingssysteem en rondom elektrische zonwering. Het gebouw, uitgevoerd in typische dertiger jaren architectuur, is o.a. voorzien van een warmteterugwininstallatie, een liftinstallatie (ook vanuit de garage), vorstbeveiliging in de afrit naar de garage, een beregeningsinstallatie met bron en video-intercom. Edwin heeft natuurlijk ook een eigen studiootje in het appartement.

Klein detail: de servicekosten bedragen circa: €700,- per maand.

De opvolgers van Evers in de morgen bij Radio 538 heet Frank Dane. Hij volgt dus zijn “held” Edwin Evers op. Dane is al jaren de vaste vervanger van Evers tijdens zijn vakanties. “Ik ben ontzettend vereerd en gelukkig dat er een radiodroom van mij uit mag komen”, vertelde Dane nadat officieel bekend werd dat hij Evers zou opvolgen in de morgen. “Ik ben 538 en Talpa dankbaar voor deze ongelofelijke kans om mijn held Edwin op te volgen. Ik ga mijn stinkende best doen om de leukste ochtendshow van Nederland te maken op Radio 538.”

In 2000 was de dj op zijn achttiende voor het eerst te horen bij Radio 538. Hij maakte twee uitstapjes naar YorinFM en 3FM in 2007 en 2010, waarna hij terugkeerde naar 538. Dane is ook regelmatig te zien als presentator bij RTL Boulevard.

Evers was bijna negentien jaar te horen op 538. Hij liet weten dat hij zich na wil herbezinnen en nadenken over de toekomst. Dat gaat hij dus niet in zijn pied-à-terre in Hilversum doen, maar gewoon thuis in Hardenberg.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0