BINNENKIJKEN bij ex-wielrenner THOMAS DEKKER die na bloedzakken, prostituees en drank nu zijn Vlaamse villa verkocht heeft

0
Thomas Dekker, lang als het wonderkind van het Nederlandse wielrennen, deed zichzelf in 2008 een gigantische villa in het Belgische Lommel, vlak over de grens bij Eindhoven, cadeau met het miljoen waarmee de Rabobank hem de laan had uitgestuurd na dopinggebruik. Dekker zou er gaan samenwonen met zijn toenmalige vriendin. Dat kwam er even niet van, want Thomas kreeg een nieuwe, Amerikaanse, liefde die steenrijk is… Dus ging zijn Vlaamse villa in de verkoop voor €695.000. En dat is ok de prijs waar het huis nu voor verkocht is.  

De verzamelde trofeeën van Thomas Dekker (32) staan, naast een nep kerstboom op de zolder van de villa stof te vergaren, zo blijkt uit de foto’s van de makelaar. Dekker, de man met de donkere krullen en het uiterlijk voor een goed betaald model schreef samen met journalist en ex-wielrenner het boek ‘Mijn gevecht’ over zijn dopinggebruik en zijn prostitutiebezoeken met o.a. collega Michael Boogerd.


‘Bij de profs komt er tijdens trainingskampen wijn op tafel en wordt er elke avond gezopen in de bar. De renners gaan uit en niemand doet er moeilijk over. Het hoort erbij, blijkbaar. Het komt niet eens in me op om nee te zeggen als Michael Boogerd me vraagt of ik mee ga naar de hoeren.’ (uit ‘Mijn gevecht’)

Thomas Dekker was 10 jaar geleden Nederlands mega-talent. Nog voordat zijn carrière écht een vlucht kon nemen, pakte hij doping. In ‘Mijn Gevecht’ vertelt hij álles. Hij spaart zichzelf, maar vooral ook Michael Boogerd niet. De waarheid moet maar eens naar buiten, meent Dekker. Dus valt er in zijn boek te lezen:


“We ouwehoeren de hele dag met elkaar. Michael vertelt me dat hij de laatste paar jaar bloedzakken gebruikte bij een Oostenrijkse bloedbank en een atletenmanager die Stefan Matschiner heet. Die heeft simpelweg de inboedel van Humanplasma overgekocht en een cursusje bloed prikken gedaan. Michael Rasmussen is ook klant bij hem.”

“We gebruiken allebei Dynepo die Boogerd heeft geregeld via een Sloveense atleet, Bostjan Buc. Tijdens de Tour zetten Michael en ik acht keer een spuitje met 2000 eenheden. Bang om gepakt te worden ben ik niet; Dynepo is volgens Michael onvindbaar, en ik geloof het. We gebruiken ook om de dag cortisonen. De productnaam is Diprofos. Daar hebben we een medisch attest voor. Ik zou niet eens meer weten waarvoor: het is een wassen neus. Met de cortisonen kunnen we dieper gaan in de wedstrijd. En bovendien word je er lekker mager van: ik ben 68 kilo bij 1 meter 88 – zo dun ben ik later nooit meer geweest.”

Sinds twee jaar heeft Dekker een relatie met de Amerikaanse Nathalie Marciano, 19 jaar ouder dan hij. Ze was vroeger getrouwd met de oprichter van kledingmerk Guess, handelt in kunst en is, volgens Dekker in veel opzichten zijn gelijke. Voor haar ging zijn huis in Lommel in de verkoop. Hij wilde dichterbij Schiphol wonen, want hij vliegt vaak naar zijn Nathalie in de VS.

Dekker zette de klassieke manoir villa op 2.220m², gelegen in een bosrijke omgeving te Lommel bijna een jaar geleden te koop voor €695.000.  En dat is ook de prijs waar de villa nu voor verkocht is. De nieuwe eigenaar krijgt op het gelijkvloers een ruime inkomhal met gastentoilet, kantoorruimte, L-vormige woonkamer, leefkeuken en wasplaats. Op de verdieping 4 ruime slaapkamers, volledig ingerichte badkamer en apart toilet. Ruime zolder. Aangelegde tuin met tuinberging en carport. En op zolder dus de bekers van de oud-wielrenner, die nu zelf vooral een jetsetleven in Amerika leidt met de steenrijke Nathalie Marciano.

Zij heeft een immense villa, dure wagens en een privéjet. Het fortuin vergaarde ze na haar scheiding van Maurice Marciano, de man die samen met zijn broer Paul het bekende kledingmerk GUESS op de kaart zetten. Tientallen miljoenen zou Nathalie hebben gekregen nadat het liefdessprookje over was.BINNENKIJKEN in de Hollywood-villa van Thomas Dekker (32) en zijn steenrijke vriendin Nathalie (50), die hij niet de vrouw van zijn leven noemt….

Michael Boogerd wil nog groter wonen en zet zijn Belgische villa (350m2) in de verkoop

BINNENKIJKEN – Wie mag van PETER R. DE VRIES zijn Hilversumse ‘lifestylemagazine’-villa kopen voor € 1.950.000?