Pagina titel ...

BINNENKIJKEN bij de kerk die CDA Tweede Kamerlid Lucille Werner in de aanbieding heeft voor 675.000 euro

0
Lucille Werner en man Servaas Snoeijers zijn er blijkbaar van overtuigd dat Lucille een glansrijke carrière als CDA Tweede Kamerlid staat te wachten. Ze wonen inmiddels in Voorburg, onder de rook van de hofstad. Het voormalig woonhuis in Nederhorst ten Berg is verkocht en hun andere pand, een kerk in Andijk, staat te koop voor 675.000 euro.

Servaas Snoeijers en Lucille Werner, hij is eigenaar van het kerkgebouw in het dorp Andijk te koop gezet. Servaas had in de kerk zijn tv-productiebedrijf gevestigd van waaruit hij vooral werkte voor de Lucille Werner Foundation van zjn vrouw. Maar de bakens zijn inmiddels vezet. Lucille is nu Tweede Kamerlid voor het CDA en heeft afscheid genomen van haar goede doelen stichting waarover wordt gezegd dat zij zichzelf ook als goed doel bestempelde.

Dit imposante kerkgebouw heeft nog steeds de glas-in-loodramen en details van weleer. De kantoortuin mag worden omgebouwd tot woon- en slaapkamers. Met een vloeroppervlak van 934 m7 lijkt de kerk met een vraagprijs van 675.000 euro een koopje, maar de kerk staat al vorig jaar april te koop.

 

Inmiddels verkocht Lucille Werner wel haar huis in Nederhorst den Berg. veel hield ze aan die verkoop niet over. Ze moest toegeven op vraagprijs van 725.000 euro en verkocht het voor 710.000 euro. Op het pand rustte een hypotheek van 710.000 euro. De wnst? Nul euro.

De Lingo-presentatrice Lucille Werner heeft inmiddels een huis in Voorburg gekocht.


Deals geselecteerd uit het aanbod van: Vakantiediscounter - Tui - D-Reizen - Corendon - Sunweb - Prijsvrij - Suntip - Stip Reizen & Cruises Share.

Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();