BINNENKIJKEN – CDA Tweede Kamerlid Lucille Werner en man Servaas halen hun kerk uit de verkoop

0
Lucille Werner en man Servaas Snoeijers hebben hun kerk in het dorp Andijk maar weer uit de verkoop gehaald. De kerk stond te koop voor 5675.000, maar er daagde geen koper op.

Servaas Snoeijers is eigenaar van het kerkgebouw in het dorp Andijk. Servaas had in de kerk zijn tv-productiebedrijf gevestigd van waaruit hij vooral werkte voor de Lucille Werner Foundation van zijn vrouw. Maar de bakens zijn inmiddels verzet. Lucille is nu Tweede Kamerlid voor het CDA en heeft afscheid genomen van haar goede doelen stichting waarover wordt gezegd dat zij zichzelf ook als goed doel bestempelde.


Dit imposante kerkgebouw heeft nog steeds de glas-in-loodramen en details van weleer. De kantoortuin mag worden omgebouwd tot woon- en slaapkamers. Met een vloeroppervlak van 934 m7 leek de kerk met een vraagprijs van 675.000 euro een koopje, maar de kerk stond al sinds vorig jaar april te koop en is nu dus door Lucille en haar man (tijdelijk?) uit de verkop gehaald.

Inmiddels verkocht Lucille Werner wel haar huis in Nederhorst den Berg. Veel hield ze aan die verkoop niet over. Ze moest toegeven op vraagprijs van 725.000 euro en verkocht het voor 710.000 euro. Op het pand rustte een hypotheek van 710.000 euro. De wnst? Nul euro.


De Lingo-presentatrice Lucille Werner heeft inmiddels een huis in Voorburg gekocht.