BINNENKIJKEN bij DAAN SCHUURMANS en zijn BRACHA die profiteren van oververhitte Amsterdamse woningmarkt en €72.500 meer krijgen dan zij vroegen

0
Kassa voor Daan Schuurmans (44) en zijn vrouw Bracha van Doesburgh (35)! Ze profiteerden, zo blijkt nu, optimaal van de oververhitte Amsterdamse woningmarkt en kregen maar liefst €72.5000 meer dan zij vroegen voor hun dubbele bovenhuis in Amsterdam-Zuid.

822.500 euro werd uiteindelijk betaald door de kopers van het huis van Daan en Bracha terwijl ze het te koop hadden gezet voor 750.000 euro. De belangstelling was dusdanig groot voor het dubbele bovenhuis aan de populaire Amsterdamse Koninginneweg dat het huis niet alleen binnen een peer weken werd verkocht, maar de geïnteresseerden ook fors tegen elkaar opboden. Dat alles resulteerde dus in bijna een ton meer voor het koppel dan zij gedacht hadden te krijgen. Het acteurskoppel kocht het huis in 2009 voor €525.000.


De winst op het pand werd geïnvesteerd in hun nieuwe huis in Haarlem. Daan en Bracha waren op zoek naar een een benedenhuis in Amsterdam, maar dat soort panden zijn bijna niet meer te betalen dus werd het, voor €999.000 een herenhuis uit 1908 in de populaire Haarlemse Koninginnebuurt.

Daan en Bracha zijn samen te zien in het vervolg van de serie op Nieuwe Buren die nu op Videoland te zien en in 2017 op RTL 4 wordt. Zo kon Daan meer tijd doorbrengen met zijn vrouw Bracha van Doesburgh, die als Eva Nijhoff zijn echtgenote in de serie is.


“Het is tegenwoordig bij ons thuis zó druk dat we maar halve zinnen tegen elkaar spreken”, zegt de actrice die moeder is van een dochter en een vorig jaar geboren, mannelijke, tweeling (twee jongens). “Alleen al samen in de auto naar het werk rijden en onderweg gewoon een gesprek kunnen hebben, is al fijn. Eindelijk eens bijpraten!, vertelde ze recent.