BINNENKIJKEN bij CINDY CRAWFORD die maar 45 miljoen dollar krijgt voor haar strandhuis (15 miljoen minder dan zij wilde!)

0
Klein verliesje voor supermodel Cindy Crawford bij de verkoop van haar strandhuis in Malibu. Ze dacht 60 miljoen dollar te kunnen vangen, maar na bijna een jaar in de verloop te hebben gestaan kreeg ze ‘slechts’ 45 miljoen dollar voor haar huis.

Supermodel van het eerste uur Cindy Crawford en haar man Rande Gerber wilden hun gerenoveerde beach house in Malibu voor luttele 60 miljoen dollar, omgerekend 56 miljoen euro, verkopen.Het celebrity stel had het stulpje in februari 2015 gekocht voor ongeveer 42 miljoen euro en heeft het vervolgens flink onder handen genomen en zelf ingericht. Dus leek een vraagprijs van 60 miljoen dollar wel gerechtvaardigd. Maar helaas voor Cindy en Rande dat bedrag wilde niemand betalen. Het huis is nu wel verkocht, maar wel voor 15 miljoen dollar minder dan de vraagprijs. 45 Miljoen dollar zou de nieuwe koper voor het huis hebben betaald.


De enorme villa van 488 vierkante meter biedt ruimte voor vier slaapkamers, waarvan de master bedroom voorzien is van een openhaard, en vijf ‘spa-achtige’ badkamers. De villa is voorzien van een mediaruimte, een gigantische keuken, bibliotheek, tennisbaan, een privé-pad naar het strand. En oneindige uitzichten over de zee. En een zwembad. De villa staat op 1,3 hectare grond.

credit: chanrompictures