BINNENKIJKEN bij AMANDA, de ex van MARTIJN, die met nieuwe man HARRY leuk ‘winstje’ maakt op 3 verdiepingen tellend PENTHOUSE

0
Blije tijden voor Amanda Kolen-Beekman, de 43-jarige ex van Martijn Krabbé is niet alleen vijf maanden zwanger van nieuwe man Harry, maar ook het drie verdiepingen tellende, spectaculaire, penthouse van het stel in Eindhoven is verkocht. En ook nog met een leuk winstje van een kwart miljoen. EVEN BINNENKIJKEN BIJ AMANDA?

Het penthouse, op de 28e, 29e en 30e verdieping van de Admirant in Eindhoven, heeft een woonoppervlakte van 327 vierkante meter. Krabbé – die na de scheiding met Martijn Krabbé weer door het leven gaat als Amanda Beekman – en man Harry Kolen hadden vanuit hun ligbad uitzicht over de hele stad. Het appartement heeft vier slaapkamers, twee badkamers, een luxe keuken en onder het complex een eigen parkeerplaats.


De ex-vrouw van Martijn Krabbé en de Waalrese miljonair kochten het appartement in 2015 voor 1,3 miljoen euro en hebben het nu verkocht voor 1.550.000 euro.

Amanda en Harrie trouwden in augustus 2015 in Waalre. Een jaar eerder kreeg Amanda een miskraam. Ze verloor na een zwangerschap van 24 weken haar kindje, een meisje dat de naam Jane kreeg.


Met Martijn Krabbé kreeg Amanda vier kinderen: Bickel (16), Michelle (12), Jasmijn (10) en Achilles (9). Bickel woont doordeweeks in Amsterdam bij zijn vader.

Krabbé en Beekman trouwden in 1995. In 2014 ging het stel voor de tweede keer scheiden. Begin 2000 ging het stel ook uit elkaar, waarna ze in 2005 hertrouwden. Voor Krabbé voelt die laatste scheiding als falen.

“Ik heb altijd een groot gezin gewild. Een warm nest, precies zoals bij mij thuis, vroeger. Ik zag mezelf aan het hoofd van een tafel vol schreeuwende kinderen zitten. En nu, zoveel jaar later, zie ik drie van de vier kinderen eens per twee weken en meestal tijdens de vakanties. Dat was niet helemaal de bedoeling.”