BINNENKIJKEN – AH-baas verkoopt villa met bonuskorting van €2.5 miljoen; nu voor €7.5 miljoen

0
Cees van der Hoeven is de man die van Ahold de grootste supermarktketen van de wereld wilde maken. Dat lukte niet helemaal of beter helemaal niet, maar hij hield er wel een mooie villa aan over. Daar wil hij nu nog maar 7.5 miljoen euro voor hebben.

De voormalig AH-baas, getrouwd met Annita Belinda van der Klooster, voormalig presentatrice van het programma Trendies Beauty van RTL 4, probeerde vier jaar geleden zijn villa voor tien miljoen te verkopen maar dat lukte niet. Nu geeft hij een bonuskorting van 2.5 miljoen en is de villa aan de Loosdrechtse plassen voor 7.5 miljoen euro van u.

Wat krijgt u daarvoor van de man die tussen 1993 en 2002 de hoogste baas van Ahold was, maar toen verzeild raakte in een boekhoudschandaal waarna hij in 2007 een civiele schikking trof en 5 miljoen euro vergoeding betaalde aan zijn oude baas. Drie woonlagen die aan de zijde die naar de Loosdrechtse plas is gekeerd over de volle gevelbreedte en -hoogte glazen schuifwanden hebben en terrassen direct aan het water.


Langs de oever leidt een grindpad over een houten bruggetje naar de uiterste punt van het landgoed, met een barbecue-area en privé-strand aan veilig zwemwater. Halverwege het pad bevindt zich een romantisch houten huis annex boothuis, compleet met fraai terras boven het water.

De parterre van de villa bestaat, behalve een volledig geoutilleerde moderne leefkeuken met open haard, terras en een glazen tuinkamer met open haard, terrasverwarming en lamellen schuifdak, uit een luxueus overdekt zwembad met zicht over de plas, een fitnessruimte en een wellness met sauna en stoomkamer. In het souterrain een sfeervolle wijnkelder.


Op de eerste verdieping van de villa bevinden zich twee ruime slaapkamers, waarvan een in gebruik is als werkkamer, een badkamer en de master bedroom met prachtige inloop kleedkamer en een zeer luxueuze badkamer.

Op het zeer ruime grondperceel van bijna 31.000 m² bevinden zich ook nog diverse opstallen en bijgebouwen, waaronder een fraaie houten carport in nostalgische stijl en een dagverblijf voor tuinlieden. Er is ook nog een volwaardige aparte woning voor een huisbewaarder of voor de kinderen of de ouders als die ruzie hebben.