BINNENKIJKEN – Afrojack verkoopt zijn villa voor 3 miljoen waar belastingdienst voor 4 miljoen beslag op heeft gelegd

0

DJ Afrojack, Nick van der Wall, heeft zijn villa in Leersum te koop gezet voor net geen drie miljoen. Winst lijkt niet gloren voor de dj, want de belastingdienst heeft voor 4 miljoen beslag op het droompand gelegd.

Op het vrijstaande landhuis ‘De Guliker’ – dat in 2013 voor €2.050.000 werd gekocht door Van de Wall B.V. – is een hypotheek afgesloten van 4 miljoen ten behoeve van de Belastingdienst. Afrojack kreeg over de jaren 2012, 2013 en 2014 (navorderings-)aanslagen Inkomstenbelasting opgelegd voor in totaal € 2.358.367,00, maar betaalde die niet. de hoogte van de hypotheek is €4 miljoen, omdat uit de boekjaren 2015 en 2016 mogelijk ook nog verschuldigde belastingschulden voorvloeien.


Landhuis “De Guliker” ligt op een perceel van ruim 3,5 hectare. In 2014 heeft het landhuis een totale metamorfose ondergaan en is het gerenoveerd. De rietgedekte villa heeft vijf gastenverblijven, een muziekstudio’s en een binnenzwembad. De masterbedoom is het bekijken waard. Nick bereikt via de kastenkamer de fenomenale badkamer, voorzien van groot bubbelbad, hemeldouche met openslaande deuren en frans balkon, toilet, twee wastafelmeubels en fraaie vasten kasten.

Het prachtige binnenzwembad heeft een afmeting van ca. 4,5 x 10,5 meter en is 1,8 meter diep. Het is voorzien van jetstream en verlichting. Het gebouw waarin het zwembad is gerealiseerd heeft een oppervlakte van ongeveer 95 m². Naast het heerlijke zwembad is er een sierlijke badkamer voorzien van prachtige, houten wandversiering, een inloopdouche met stoomfunctie, wastafelmeubel en toilet.


Van de Wall woont inmiddels samen zijn vrouw Elettra Lamborghini op een kasteel in Vlaanderen (binnenkijken!) dat hij kocht van voormalig havenbaron Jan Rijsdijk die daar €20 miljoen voor vroeg. Wat Afrojack betaalde is niet bekend.

FOTO’S! BINNENKIJKEN BIJ AFRJACK IN ZIJN VILLA IN LEERSUM