BINNENKIJKEN bij PAMELA ANDERSON die haar MALIBU STRANDVILLA verhuurt voor $50.000 per maand

0
U zoekt nog een vakantiestek? Pamela Anderson, heeft haar strandvilla in Malibu met 3 slaapkamers, 3 badkamers, een filmzaal en een zwembad in de verhuur gezet. Voor maar $50.000 per maand slaapt u in het bed van Pamela en kookt u in haar keuken. Eerst even binnenkijken?

Wie ‘Malibu’ zegt kan ook niet om Pamela Anderson heen. De ster van Baywatch, dat gedraaid werd op de stranden van de badplaats, kocht er in 2008 een prachtige villa voor 1,5 miljoen euro. Als je 50.000 euro per maand kan ophoesten, waan je je meteen op het strand waar het voor Pamela Anderson zelf allemaal begon.


Voor die €50.000 kan je dobberen in het zoutwaterzwembad dat bij het huis hoort, ontspannen in de sauna en de nodige tijd doorbrengen op het dakterras. De keuken is volgens Pamela de droom van elke chef.

Feitelijk huur je twee gebouwen, die worden gescheiden door het buitenzwembad. Er zijn veel outdoor zitjes en er is een buiten open haard. In het voorste huis zijn de keuken, eet-en woonkamers, en een slaapkamer en badkamer op de verdieping. In het andere gebouw zijn de andere twee slaap-en badkamers, evenals een dakterras met loungeruimte.


De Baywatc-actrice probeerde in 2013 het huis voor $ 7,7 miljoen te verkopen, maar ving bot. Pamela zegt dat ze het pand aan dichtbij het strand verhuurt omdat ze heel veel reist.

De Franse krant Voici bericht dat Adil Rami een koppel zou vormen met Anderson. De 31-jarige verdediger van Sevilla werd met haar gespot tijdens een etentje in een restaurant in Nice. Anderson en Rami leerden elkaar volgens de krant kennen via gemeenschappelijke vrienden.