BINNENKIJKEN in de villa die SERENA en VENUS WILLIAMS deelden en nu te koop is voor 2.695 miljoen dollar

0
Zusjes Venus en Serena Williams, twee van de beste tennissers ter wereld, hebben de villa die ze samen bewoonden in Palm Beach Gardens, Florida, te koop gezet voor $ 2,695 miljoen. EVEN BINNENKIJKEN BIJ DE DAMES?

Venus, die zeven Grand Slam-titels heeft gewonnen en meer dan $ 40 miljoen aan prijzengeld verdiende, en Serena, met 23 Grand Slam-titels en $ 117 miljoen aan prijzengeld, kochten het huis op het stuk grond van 4000m2 in 1998 voor $ 525.000. De zusjes besteedde twee jaar om het huis zo laten verbouwen dat het aan al hun eisen voldeed. Het resulteerde in een optrekje met net onder de 800m2 leefruimte. Wie door de raampartijen kijkt heeft uitzicht op de BallenIsles Country Golfclub.


Beide zussen hadden aanvankelijk een eigen vleugel met eigen woonkamer, een ruime slaapkamer een een weelderige badkamer en een kantoor met gebogen raampartij. Daarnaast zijn nog zes slaapkamers en zeven badkamers. Tot de gezamenlijke ruimtes behoorden ook een kleine thuisbioscoop, waar ook de tennis trofeeën een plekje hadden gevonden en natuurlijk een grote fitnessruimte. En dan zijn er ook nog vier slaapkamers in een aparte vleugel op de tweede verdieping.

Vanaf 2013 had Venus het pand voor zichzelf omdat Serena een ander huis in Palm Beach Gardens kocht. Zowel Venus als Serena hebben verschillende huizen op verschillende locaties, waaronder Parijs, New York City en Los Angeles.


Share.