BINNENKIJKEN in het LANDHUIS met PAARDENSTALEN van € 1.650.000 waar PATRICIA PAAY nu haar oog op heeft laten vallen

0
€ 1.650.000 is de vraagprijs van het landhuis in Schoorl aan Zee met paardenstallen en paardenbak waar Patricia Paay haar oog op liet vallen nu zij op huizenjacht is. De bezichtiging is al achter de rug, maar alleen het geld voor de aankoop bleek even een probleempje, maar ook daar had Paay een oplossing voor… EVEN BINNENKIJKEN IN HET ‘OPTREKJE’ DAT PAAY ZO LEUK VINDT?

Volgens het weekblad Story heeft Paay met man Robbert het landhuis al bezichtigd. Dat Paay haar oog zou hebben laten vallen op het huis is niet zo verwonderlijk, want het is prachtig en ligt mooi verscholen achter de duinen in een vergeten weggetje tussen Bergen en Schoorl.


Het gaat om in 2006 geheel verbouwde villa met PAARDENSTALLEN en grasland en met DUINZICHT en ZUIDTUIN. Op wandelafstand liggen zowel het Schoorlse BOS-EN DUINGEBIED als de groene WEIDEpolders; een heerlijk fietsgebied met uitzicht tot aan de horizon.

De prijs is er ook naar, want het huis mag dan recent twee ton goedkoper zijn geworden, de vraagprijs is nog altijd € 1.650.000 voor het pand dat staat op een stuk grond 1.8 hectare (18.300m²) en een woonoppervlak van 148 m2 heeft. Het landhuis heeft 5 kamers (3 slaapkamers) en 2 badkamers. Buiten zijn 5 paardenstallen en paardenspuitplaats, een buitenrijbaan (20×60), een longeerkraal en een trainingsmolen voor 4 paarden.


Prachtig allemaal, maar dat de krap bij kas zittende Paay geen € 1.650.000 kan neertellen voor een huis zal duidelijk zijn. Volgens Story had Paay daar een oplossing voor…. Ze vroeg de eigenaren van het huis dat al meer dan een half jaar in de verkoop staat, of ze het kon huren. Dat feestje ging echter niet door omdat de verkopers dat niet zagen zitten.

Voorlopig blijft Paay zitten waar ze zit: in Lijnden. Die woning mag dan al zes weken geleden onder voorbehoud verkocht zijn dat voorbehoud is er nog altijd niet af. Of de koper de financiering niet rond krijgt of de belastingdienst -die moet akkoord gaan met de verkoop omdat Paay een grote belastingschuld heeft en de fiscus dat deel van de verkoopsprijs wil hebben- is niet duidelijk. Recent ging Paay ook al op huizenjacht in Hendrik Ido Ambacht.