Pagina titel ...
maandag, juni 1
BINNENKIJKEN – Je weet niet wat je ziet….! Dit is het £ 15.000 per maand kostende huurhuis van Memphis Depay in Manchester

0
Misschien mag Manchester United nog niet de vruchten hebben geplukt van Memphis Depay, voormalig Manchester-held Phil Neville heeft dat wel. Hij heeft zijn huis voor 15.000 pond, €19.400, per maand verhuurt aan de voormalig PSV’er. Neville hoopt dan ook van harte dat Depay mag blijven onder de nieuwe coach Jose Mourinho…

De voormalige United verdediger Phil Neville is nu coach van het Spaanse Valencia dus heeft hij zijn huis in Manchester maar verhuurt aan Memhis Depay. Depay, 22, woont nu in £ 3.6 miljoen kostende herenhuis van Neville in Hale in Cheshire. En daar ontbreekt het de speler, die een teleurstellend eerste seizoen bij United achter de rug heeft, aan werkelijk niets.

(Lees verder na de advertentie)

Depay heeft de beschikking over zes slaapkamers die ieder over een eigen badkamer beschikken. Er is een stoombad, een sauna, een spa, een tafeltennisruimte en zelfs een indoor voetbalveld.

Alleen in de biljartkamer zal Depay zich niet echt thuis voelen, want daar hangen aan de wanden allemaal shirts van Neville.

Memphis Depay zelf verwacht dat hij nog wel even in zijn huurhuis in Hale zal wonen. Hij denkt niet niet dat het vertrek van Louis van Gaal bij Manchester United gevolgen zal hebben voor zijn toekomst bij de club. “Ik zou niet weten waarom. Ik ben blij om daar te zijn en de directie is blij dat er ik ben”, reageerde Depay op verhalen dat hij van nieuwe Manchester-coach Mourinho zou mogen vertrekken.

Depay werd vorige zomer op voorspraak van Van Gaal naar Manchester United gehaald. Van Gaal gaf de aanvaller vertrouwen, maar kreeg dat maar zelden uitbetaald.

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0