BINNENKIJKEN bij Tesla en SpaceX-baas ELON MUSK die zijn ‘ruimteschp’ huis verkoopt voor 4 miljoen euro

0
Beeld: ChonranPictures
Tesla en SpaceX-baas Elon Musk heeft zijn huis in Los Angeles met vier slaapkamers en drie badkamers voor omgerekend maar liefst vier miljoen euro in de verkoop gedaan. Krijgt u wel een optrekje dat veel weg heeft van een ruimteschip…

De baas en oprichter van Tesla kocht het huis in 2014 voor ‘slechts’ 3,r miljoen dollar met zijn huidige ex-vrouw. Bij verkoop voor de vraagprijs maakt Elon Musk dus 8 ton winst. Voor dat geld krijgt de koper vier slaapkamers, vier badkamers, een zwembad en uitzicht op downtown LA.


Het optrekje staat op een heuvel in de wijk Brentwood in Los Angeles – op een steenworp van Bel Air en Beverly Hills. Het biedt uitzicht op de baai van Santa Monica en de skyline van Los Angeles.

Hoewel het design van het huis futuristisch oogt, is het binnen niet allemaal niet erg high-tech. Wel kun je op afstand gordijnen, speakers en de alarminstallatie bedienen. De heggen rond de tuin zijn zo ontworpen dat je in alle privacy in het zoutwaterbad kan drijven of kunt borrelen in het naastgelegen bubbelbad.


Overigens hoeven we niet bang te zijn dat Musk geen huis meer heeft, want niet veel verder heeft de Tesla-baas vijf huizen naast elkaar gekocht.

SpaceX-baas Elon Musk heeft gisteren op Twitter bekendgemaakt hoeveel het zou kosten om in de toekomst naar Mars te vliegen. “De prijs hangt sterk af van de vraag, maar ik ben er vrij zeker van dat een reis naar Mars ooit minder dan 500.000 dollar zal kosten en misschien zelfs minder dan 100.000 dollar. Zo laag dat mensen uit welgestelde landen hun huis op Aarde kunnen verkopen en naar Mars kunnen verhuizen, als ze willen.”