BINNENKIJKEN bij Prins Constantijn en Laurentien in het huis waar dochter Eloise haar gewraakte TikTok-filmpje opnam

0
Eloise van Oranje (18) besloot eind september om Amsterdam, waar zij studeert en woont, in te ruilen voor een andere plek:  casa di mamma e papà in Den Haag. De reden? Het oplopende aantal coronabesmettingen in de hoofdstad. Het is ook het huis waar dochter Eloise haar veelbekeken social media-filmpjes nu opneemt.

In de Haagse buurt Benoordenhout bewoont het gezin van prins Constantijn de linkerhelft van het hoekpand op de eerste getoonde foto; het woonhuis betreft de voormalige personeelswoning van de familie De Mol van Otterloo, die destijds het rechterdeel bewoonde – daar bevindt zich thans het verblijf waar Laurentien onder meer een expositieruimte en praat- en logeervertrekken uitbaat. Het privégedeelte beslaat 490m2 en telt vier slaapkamers, drie badkamers en een besloten stadstuin. Het pand is een monument en werd gebouwd in de stijl van de Delftse School.


Constantijn en Laurentien kochten dit huis, een rijksmonument, in 2015 voor 990.000 euro en betaalde het volledig met eigen geld. Het herenhuis heeft een woonoppervlakte, verdeeld over drie woonlagen, van 490 vierkante meter en bestaat uit totaal 8 kamers, waarvan 4 slaap- en 3 badkamers plus een zolder.

De luxe woonkeuken heeft openslaande deuren naar de tuin van 165 vierkante meter, die op het voor de zon gunstige zuiden is gelegen. Ook is er een dakterras aanwezig.


Het is ook het huis van waar 18-jarige dochter Eloise een vrolijk filmpje maakte waar ook haar ouders in figureerden en dansend te zien waren. Blijkbaar waren die er niet al te blij mee. De video verdween niet veel later van haar account. Want een gravin mag nog altijd minder dan een gewoon meisje.