Pagina titel ...
dinsdag, juni 2
Te koop voor €1,4 miljoen! Benji Madden heeft na huwelijk zijn Hollywoodhut niet meer

0
Benji Madden heeft zijn huis in Hollywood niet meer nodig nu hij getrouwd is met Cameron Diaz. Dus staat het huis nu in de verkoop voor 1.4 miljoen euro.

Benji heeft nu hij getrouwd is met Cameron Diaz in haar villa in Beverly Hills ingetrokken. Reden voor de tortelduifjes wat onroerendgoed af te stoten. Zo zette Cameron Diaz haar luxeappartement te koop en nu heeft ook Benji Madden zijn ‘hut’ in de heuvels van Hollywood te koop gezet voor ongeveer 1,4 miljoen euro.

(Lees verder na de advertentie)

Voor dat bedrag krijgt de nieuwe eigenaar een woning met drie slaapkamers en drie badkamers in het donkerbruin boshut-achtige huis, omringd door bomen en met een ruim terras.

Benji kocht het huis uit de jaren vijftig in 2013 en heeft van binnen weinig aan de originele stijl veranderd. Wel kreeg het huis een nieuwe verflaag en nieuwe badkamers en een nieuwe keuken.

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0