Barbie laat tattoo van overleden grote liefde Gelmore, vader van zoontje Angelo, bedekken

0

Barbie met ‘grote liefde’ Gelmore

“Ik ga je missen boef, uit het oog, nooit uit mijn hart. Gelmore is overleden aan een hartstilstand”,” schreef Samantha -‘Barbie’- de Jong 25 april na het overlijdens van haar grote liefde Gelmore, ook de vader van haar zoontje Angelo. Gelmore die zijn hartstilstand overigens kreeg na een overdosis bij Barbie thuis. Negen weken later is Gelmore blijkbaar uit het hart van Barbie verdwenen. Samantha de Jong heeft de tattoo in haar hals met de naam overleden vriend laten bedekken. Ze liet een engel tatoeëren die de naam Gelmore onzichtbaar maakt.


‘Barbie’ deelt een foto van haar nieuwe tattoo op Instagram. Te zien is een enorme engel op de plek waar eerst de naam van Gelmore stond. Barbie laat op Instagram ook weten ‘enorm blij te zijn met het resultaat’.

Gelmore overleed Op 25 april. Zijn dood maakte Barbie zelf bekend meteen bericht op haar Instagram. “Hou van jou lieve schat. Zomaar ineens ben je overleden, hoe kan dit. Lieve schat, ik kan het niet geloven dat je er niet meer bent. Ik heb je geholpen maar niks hielp. (…) Ik kan me geen leven zonder jou voorstellen. Gisteren waren we nog lekker aan het koken en lachen. Ik ga je missen boef, uit het oog, nooit uit mijn hart. Gelmore is overleden aan een hartstilstand.”


Samantha de Jong (31) mocht dan kapot van verdriet zijn toen haar vriend Gelmore aan een overdosis overleed, dat leed was al snel geleden toen zij Dave ontmoette. Een relatie die bekend werd toen zij Dave 24 mei op haar Instagram met zijn verjaardag feliciteerde. ‘Gefeliciteerd schatje van me, hartje met je 40ste b-day’, schreef ze. Samantha laat weten dat ze van Dave houdt en noemt hem ‘mijn alles’. ‘Schat, samen kunnen wij heel de wereld aan. Dat wij op elkaars pad zijn gekomen had zo moeten zijn. Niemand heeft hier om gevraagd. Jij en ik en fuck de haters!’

Bleek overleden ex-vriend van Samantha ‘Barbie’ de Jong, Gelmore van der Pluijm (30), ook de vader van haar zoontje Angelo, in 2016 veroordeeld te zijn tot een gevangenisstraf van negen jaar, onder meer voor een gewelddadige overval op broodjeszaak/cafetaria De Smulhoek in het Brabantse Sint Willebrord, eind augustus 2011, ook nieuwe liefde Dave T. heeft een strafblad. De Amsterdamse krant Het Parool noemde Barbie’s nieuwe liefde de ‘barkrukkengooier’.

Dave was een van de zeven mannen die op 31 maart 2013 als knokploeg het aan de Hells Angels ge­lieerde café Excalibur op de Wallen waren binnengestormd om op klanten en het inte­rieur in te slaan. Door met onder andere barkrukken te gooien vernielde de knokploeg een koelkast, flessenhouders, drankflessen, barkrukken en glaswerk. Een man die met een barkruk tegen zijn hoofd was geslagen, lag minuten buiten bewustzijn te schudden op de grond voordat hij in een ambulance kon worden afgevoerd, zo schreef Het Parool.

Het verhaal ging destijds dat een knokploeg van de toen net opgerichte motorclub No Surrender een Hells Angel in elkaar had willen slaan. De rechtbank sprak zes van de zeven vrij, omdat onvoldoende vaststond dat zij in het café zijn geweest of dat zij anderszins een grote rol hebben gespeeld bij de vechtpartij. Alleen van Dave T. stond voor de rechtbank vast dat hij een relevante rol heeft gespeeld in wat zij een gecoördineerde actie noemt. De politie had hem op beelden herkend als een van de mannen die met barkrukken hadden gegooid.

Samantha vertelde recent op haar social media dat de twee elkaar na een lange tijd weer tegen zijn gekomen. ‘Laat anderen maar denken wat ze willen denken. Zolang jij en ik maar gelukkig zijn. Ik heb al genoeg ellende meegemaakt. Het leven gaat door. Het wordt nu tijd om een keer gelukkig te worden.’Niet iedereen vindt de tattoo die de naam Gelmore onzichtbaar maakt net zo mooi als Samantha zelf. Op social media circuleert een hoop kritiek op de gloednieuwe tattoo van ‘Barbie’. Zo laat realityster Michella Kox op Instagram weten de tatoeage ‘oerlelijk’ te vinden.