FOTO’S! Samantha ‘Barbie’ de Jong bevallen van zoon Djemino

0

Samantha de Jong, beter bekend als realityster Barbie, is vanochtend bevallen van zoon Djemino Marco Meerts. Volgens de kersverse moeder, die een keizersnede onderging, is alles goed gegaan. ,,Ik ben zo trots”, laat ze weten. Het is haar derde kindje.

Samantha de Jong werd gisteren opgenomen in het ziekenhuis om te bevallen van zoontje Djemino. “Het aftellen is begonnen, ben nu officieel opgenomen in het ziekenhuis. Vind het allemaal zo spannend. Heerlijk om straks weer een kleintje in je armen te mogen sluiten.”


Barbies zoontje werd vandaag met een keizersnede op de wereld gezet. Gisteren schreef de aanstaande mama al (in haar eigen woorden) op Instagram: “Ik ben er alweer vroeg bij maar de zenuwen gaan door me lichaam heen 🙈 vandaag is de dag dat ik word opgenomen in het ziekenhuis en morgen ochtend een klein wondertje in me armen mag gaan sluiten 🥰💫 trots op alles wat we hebben bereikt en heb daarbij heel veel steun gehad van me lieve aanstaande man waar ik zielsveel van hou wil jou erg heel erg bedanken voor alles wat je voor me gedaan heb en nog steeds doet geen moment van me zeide afgeweken als ik het moeilijk had was jij daar voor mij dag in dag uit heb je me gesteund zal dat nooit vergeten en wat ben ik blij dat wij na zoveel jaren elkaar toch nog hebben terug gevonden 🙏 maar ondanks alles wat we samen hebben meegemaakt staan nog we steeds POSITIEF in het leven en heeft het ons daarbij alleen maar sterker gemaakt samen kunnen wij alles mijn HARTJE en het gaat alleen maar beter worden

Djemino heet het jongetje heten waarvan Samantha de Jong (31) weken eerder dan uitgerekend vandaag bevile. ‘De bedoeling was dat hij op 6 december geboren zou worden via een keizersnede verteltde Samantha aan Story. ‘Eigenlijk was ik een dag eerder uitgerekend, maar ik wil niet dat zijn verjaardag tegelijkertijd met het Sinterklaasfeest valt. Van de artsen mocht het daarom een dag later.’


Hoewel de zwangerschap naar wens verliep werd Barbies derde kindje toch weken eerder dan de geplande 6de december gehaald. “Maar zo goed als ik me voel, toch zagen de artsen bij de echo’s dat de placenta voor de ingang van de baarmoederhals zit. Dat is een groot risico wanneer ik weeën krijg. De placenta kan dan scheuren met alle gevolgen van dien,’ vertelt ze aan het weekblad.

Samantha heeft, wat ze in medische termen noemen, een placenta praevia, waarbij de placenta zich hecht onder in de baarmoeder en de weg naar buiten blokkeert  waardoor er bloedingen ontstaan. ‘De artsen willen geen enkel risico nemen dat ik voortijdig weeën krijg met de kans op bloedingen. Daarom zal ik op 16 november van ons zoontje gaan bevallen. Via een keizersnede. Ik blijf daarna nog twee dagen in het ziekenhuis, en daarna mag ik heerlijk bijkomen in een kraam-hotel.’

Met Gerrit, de vader van haar babyzoontje, zal Samantha volgend jaar op 16 september in het huwelijk treden. ‘De zestiende is mijn lievelingsgetal. Op die dag kregen we verkering, ons kindje wordt de zestiende geboren en dus willen we ook op de zestiende trouwen.’ Bruidskoningin Mary Borsato heeft al aangeboden Samantha te willen kleden op grote dag.

Uit de eerdere relatie met haar ex Michael van der Plas heeft Barbie al twee kinderen. Angelina Melissa Cora van 8 en zoon Milano Michael Ron van  5.  Samantha de Jong verloor na de scheiding de voogdij over dochter Angelina en zoontje Milano. De jongste ging bij zijn vader Michael van der Plas en zijn vriendin Naomi wonen, en de oudste bij Michaels moeder.

LEES OOK: ‘Zwangere Barbie aan alcohol en drugs’ – Mag Samantha de Jong na geboorte kindje houden of plaatst Jeugdzorg baby direct uit huis?

 View this post on Instagram

 

A post shared by Samantha en Gerrit (@samantha_de_jong29)