Pagina titel ...
dinsdag, september 22
‘Zwangere Barbie aan alcohol en drugs’ – Mag Samantha de Jong na geboorte kindje houden of plaatst Jeugdzorg baby direct uit huis?

0

Barbie en Gerrit (Beeld: Instagram Samantha de Jong)

Gaat Jeugdzorg ingrijpen als het derde kindje van Samantha de Jong (30, beter bekend als Barbie, in november geboren wordt. Barbie, zwanger van laatste liefde Gerrit, is namelijk volgens een vriendin tijdens haar huidige zwangerschap aan de de alcohol en drugs. Maar waar of niet waar: Jeugdzorg zal zich bijna zeker in de zaak mengen, want de twee kinderen die werden geboren tijdens haar huwelijk met Michael van de Plas wonen op rechterlijk bevel bij hun vader nadat Samantha niet in staat bleek voor haar kroost te zorgen.

(Lees verder na de advertentie)

Samantha de Jong (30), die zichzelf na een moeilijke periode van drugs en zelfmoordpogingen, is opnieuw zwanger. Ditmaal van haar laatste liefde Gerrit. Nu Angelina en Milano, de twee kinderen die werden geboren tijdens haar huwelijk met Michael van de Plas, op rechterlijk bevel bij hun vader wonen nadat Samantha niet in staat bleek voor haar kroost te zorgen is de vraag of Samantha na de geboorte in november haar kindje het wel mag houden of dat het door Jeugdzorg direct uit huis wordt geplaatst? Die vraag is zeker actueel nu een vriendin beweert dat Barbie tijdens haar zwangerschap ‘drinkt en snuift’.

De huidige zwangerschap roept nogal wat vraagtekens op. Ook al omdat de kinderen Angelina en Milano die ze met ex Michael van der Plas kreeg in augustus 2018 door de kinderrechter onder het gezag van papa Michael zijn geplaatst omdat Samantha niet in staat bleek voor haar kroost te zorgen. De kans is dan ook aanwezig dat Jeugdzorg ingrijpt en in het slechtste geval de jeugdrechter vraagt Barbie’s derde kindje direct na de geboorte uit huis te plaatsen. Een ongeboren kind kan namelijk vanaf de geboorte uit huis geplaatst worden als de stoornis van de moeder, denk aan psychische problemen en/of drugsgebruik, een goede en veilige verzorging en opvoeding van het kind onmogelijk maakt.

Lees verder na advertentie

Éen ding is zeker: Barbie’s verleden met drugsgebruik, zelfmoordpogingen en de uithuisplaatsing van haar kinderen spreken niet echt in haar voordeel. En wat helemaal niet helpt is dat een vriendin van Barbie nu beweert dat zij tijdens haar huidige zwangerschap niet alleen alcohol drinkt, maar ook snuift.

Is dat wraak of de waarheid?

Neemt de vriendin van Samantha de Jong wraak omdat de zwangere, voormalig, realityster haar man de klusjesman onheus heeft behandeld of is het de waarheid als zij op Instagrtam schrijft dat ze ontdekte dat Barbie snuift en drinkt tijdens haar zwangerschap’

De gewraakte Insta-conversatie

De site ditjes en datjes publiceert vandaag een inmiddels verwijderd bericht van het Instagram-account van Barbie waarop een waarschijnlijk inmiddels voormalig vriendin uithaalt naar Barbie.  De woordenwisseling op het social media-account van Barbie gaat over schilderwerk bij haar thuis. Haar appartement was blijkbaar aan een verfbeurt toe, maar Barbie was absoluut niet blij met het resultaat van de klusjesman die het werk gratis uitvoerde in ruil voor positieve publiciteit van Barbie.

De ontevreden Barbie gaf ze de klusjesman er behoorlijk van langs op haar Instagram en dat viel in verkeerde aarde bij de vrouw van de klusjesman. Die vrouw, tot dan vriendin van Barbie, noemt haar een ‘ondankbaar kreng’.

“Alles is netjes!!! Het is nog niet klaar, dat is wat anders”, laat de vriendin weten in een reactie op het sociale mediakanaal van Barbie. “,Ze wilden alleen maar meer gratis en ja ik dacht dat het een wereldwijf was tot ik ontdekte dat ze snuift en drinkt tijdens haar zwangerschap.”

Barbie ontdekte die zwangerschap overigens op een bijzondere manier. Dat ze is in verwachting was van haar derde kindje hoorde ze in de nasleep van het ongeluk dat zij zondag 19 april 2020 had. Barbie raakte betrokken bij een ongeval op de Schenkkade in Den Haag. Ze zat als passagier in een door vriend Gerrit (onder invloed) bestuurde auto. De rit eindigde tegen het hekwerk van een viaduct. “Ik had een zware hersenschudding, een gebroken rib en meerdere gekneusde rug- en nekwervels”, vertelde Barbie daar twee dagen later over.

Wat ze toen nog wist was de ontdekking die de arts in het ziekenhuis deed toen Barbie in coma lag. Samantha blijkt acht weken zwanger te zijn. “Ik kan trots vertellen dat ik zeven weken en drie dagen zwanger ben’’, schrijft ze bij een foto waarop ze haar hoofdwond laat zien. ,,Tijdens mijn verblijf in het ziekenhuis kwamen ze erachter. Met de baby gaat gelukkig alles goed.’’

Inmiddels is Barbie dus bijna vijf maanden zwanger. Eind mei liet ze op social media weten dat alles goed ging met de baby. “Mijn derde lieve kindje op komst, ik ben benieuwd wat het wordt: een broertje of zusje”, schrijft Samantha, die een echofoto deelt.

Eén van de kinderen van Samantha de Jongs vriend Gerrit, haar stiefdochter dus, zat niet echt te wachten op haar zwangerschap. Toen mijn jongste dochter hoorde dat Samantha zwanger is, zei ze: ‘Opa wordt dus weer vader’“, vertelde Gerrit zelf.

De nieuwe vriend van ‘Barbie’ heeft al drie kinderen én twee kleinkinderen. En één van die kinderen zat dus niet echt te wachten op nog een baby. Ze was er op zijn zachts gezegd niet blij mee.

Wilfred Genee vindt dat er ingegrepen moet worden…

Het zou in ieder geval Wilfred Genee niet verbazen als Jeugdzorg zich met de huidige zwangerschap van Barbie gaat bemoeien. Nadat het nieuws over die zwangerschap afgelopen april bekend werd zei hij in zijn radioprogramma Veronica Inside: : “Op een gegeven moment gaat het toch nergens meer over? Dat meisje is volledig de weg kwijt, onafgebroken eigenlijk. Die moet toch tegen zichzelf in bescherming worden genomen? En haar kinderen tegen haar?” () “Op een gegeven moment is het toch klaar. Er moeten toch mensen zijn die zeggen: ‘We gaan nu ingrepen.’”

Comments are closed.

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0