BARBIE ruilt grote liefde Robbie, die achter de tralies zit, in voor Dennis die sprekend op haar overleden ex Gelmore lijkt

0

Samantha de Jong (Barbie) heeft grote liefde Robbie ingeruild voor een man, Dennis, die sprekend op haar overleden ex Gelmore lijkt. Barbie zou haar Robbie gedumpt hebben nu die achter de tralies verblijft. Volgens Barbie is haar nieuwe liefde, opnieuw, voor eeuwig.

Samantha de Jong (Barbie( leek gelukkig met ene Robbie, maar volgens Michella Kox en het juice channel reality.fbi heeft Barbie die Robbie inmiddels ingeruild voor Dennis, een man die verdacht veel op haar ex Gelmore lijkt.


Die Dennis – die volgens Michella Knox op Barbie’s overleden ex Gelmoree lijkt – zou inmiddels de plek van Robbie bij haar thuis hebben ingenomen. “Ze heeft een nieuwe ‘Clyde’. Hij heet Dennis en hij had gewoon een vrouw en een kind. Haar ex Robbie zit nu in de gevangenis.” Michella Knox op haar Instagram Stories: “Die verslijt meer piemels dan broodjes kaas per dag.” Ze sluit af met de boodschap dat ze Dennis sterkte wenst. “Ik hoop niet dat je dood neervalt.”

Samantha de Jong moest vorig jaar april onverwacht afscheid moeten nemen van haar vriend Gelmore, de vader van haar jongste kindje. De realityster bijna een jaar geleden op Instagram. ‘Hou van jou lieve schat, zomaar ineens ben je overleden’. “Ik kan het niet geloven dat je er niet meer bent. Ik heb je geholpen maar niks hielp’, zegt De Jong over de situatie. ‘De artsen en de politie namen het over en daar lag je schat. Je zal voor altijd bij me blijven, kan me geen leven zonder jou voorstellen. Gisteren waren we nog lekker aan het koken.”


Volgens de Jong was Gelmore overleden aan een hartstilstand. ‘Ik ga je missen boef. Uit het oog, nooit uit m’n hart. RIP lieverd, ik zal je nooit vergeten.’ Andere verhalen wilden dat Gelmore zou zijn bezweken na een overdosis.

Juice channel reality.fbi meldt het nieuws over nieuwe ;liefde Dennis ook. “Samantha is keihard vreemdgegaan met een man die we een beetje kunnen vergelijken met haar ex Gerrit. Wat begon met een beetje ’texting’ ‘sexting’ is uitgemond in een afspraak waarbij er weinig kleren aanbleven.”

Samantha de Jong heeft inmiddels gereageerd op het gerucht rondom haar nieuwe relatie en postte gisteravond een foto op Instagram. “Bonnie & Clyde eens en voor altijd!! Laat dat duidelijk zijn!!”