Barbie beschuldigt ex Gerrit van mishandeling en moord op 2 meisjes

0

Barbie en Gerrit (Beeld: facebook samantha de jong)

Samantha de Jong, Barbie, heeft op social media keihard uitgehaald naar ex-lover Gerrit. In een inmiddels verwijderd bericht zegt Samantha de Jong dat Gerrit wist dat hij niet de vader was van Djemino, de baby die zij op maandag 16 november baarde. Maar daar blijft het niet bij. Samantha de Jong zegt ook dat Gerrit meisjes ‘achter de ramen zet’ en hij twee meisjes in een hotel vermoord heeft. Dat laatste is een beetje overdreven. Gerrit zou wel in 2009 een doorgeladen pistool bij zich hebben gehad op een hotelkamer waar een meisje die nacht dood gevonden werd.


Samantha de Jong werd afgelopen september ten huwelijk gevraag door Gerrit Meerts waarop ze ‘ja’ zei. Op maandag 16 november beviel Barbie van haar zoontje Djemino. Iedereen nam aan dat Gerrit de vader was. Ook al omdat bij de foto van Djemino en Gerrit ‘trotse papa’ werd geschreven.

Maar gisteren bleek dat toch iets anders te liggen. Op zijn Instagram liet Gerrit weten niet de biologische vader van de baby te zijn. Barbie en Gerrit bestookten elkaar gisteren ook met, deels inmiddels verwijderde, berichten op sociale media waarin ze elkaar van alles en nog wat verwijten.


Barbie zegt in die berichten niet alleen dat ze misbruikt is door haar Gerrit, maar dat die meisjes ook ‘achter de ramen zet’ en hij ook 2 meisjes in een hotel heeft vermoord. Ongefundeerde beschuldigingen. Wel was Gerrit in 2009 aanwezig in kamer in een Van der Valk-hotel waar een meisje zelfmoord pleegde. Volgens de site misdaadjournalist.nl zou Gerrit die nacht een doorgeladen pistool bij zich hebben gehad.

“Een van de vragen die uiteindelijk bleef rondzingen: hoe komt een 22-jarige vrouw uit Berkel en Rodenrijs aan een pistool om zichzelf daarmee van het leven te beroven? Volgens onze bron was een van de twee mannen die destijds opgepakt werden dezelfde Gerrit die afgelopen zondag uit de bocht vloog. Ook zou Gerrit degene geweest zijn die een doorgeladen pistool bij zich had op de bewuste hotelkamer in het Van der Valk-hotel,” valt te lezen op de misdaadsite.