‘Stel uit elkaar: ‘Gerrit niet de vader van Barbie’s baby!’

0

Barbie met baby djemino (Beeld: Instagram Samantha de Jong)

Barbie en Gerrit zouden gaan trouwen, maar het lijkt erop dat Samantha de Jong, beter bekend als Barbie uit Oh Oh Cherso, toch niet in het huwelijksbootje stapt met Gerrit Meerts. De twee beschuldigden elkaar in inmiddels weer verwijderde berichten op sociale media van allerlei zaken. Zo zegt Gerrit dat hij niet de vader van Barbies baby is.


Gerrit schrijft op zijn eigen Facebookpagina: “Tot mijn grote spijt zijn Samantha en ik niet meer samen. Zij heeft mij en mijn kinderen voorgelogen. De kleine man is dan ook niet van mij en als je nu gaat kijken op haar Instagram wordt alles duidelijk.”

Gerrit vroeg Barbie in september ten huwelijk en zij zei ja. In november beviel Barbie van zoontje Djemino, Gerrit leek de trotse vader. HIJ poseerde trots met de baby die opo sociale media verschenen. Maar nu beweert Gerrit dat hij niet de verwekker van Djemino is. Iets wat hij volgens Barbie altijd al heeft geweten.


De berichten van de twee over de baby zijn inmiddels niet meer terug te vinden op de social media-kanalen van beide partijen.

In een bericht van Barbie dat zij gisteren op haar Instagram Stories deelde spreekt ze over een goede vriend, ene Kuwas, die haar ‘als vreemde’ in slechte tijden heeft geholpen. ‘Goede vrienden die je in slechte tijden laten zitten, jij als vreemde die me geholpen heeft, bedankt. Geen woorden maar daden’, valt er te lezen.

De realityster deelde ook een bericht van Kuwas zelf op haar Instagram Stories. Daarin schrijft hij: ‘Ik ken Samantha nu denk ik vier dagen. Ik wil niet teveel erover kwijt, maar 1. ik ben geen babydaddy, 2. ik zit niet in een relatie en 3. ik heb niemand zijn relatie gecrasht. Niet iedereen gaat alles aan, maar als ik een vrouw bont en blauw zie, vrezend voor haar leven, neem ik die onder mijn hoede. Fuck huiselijk geweld.’

Barbie deelde gisteravond foto’s van enkele verwondingen, maar ook deze zijn weer verwijderd. Of er daadwerkelijk sprake is van huiselijk geweld is onduidelijk.